MHP'li Yalçın'dan Altılı Masanın Partilerine Gönderme
Haber Detayı
10 Nisan 2023 - Pazartesi 00:41 Bu haber 2713 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Altılı Masanın Partilerine Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Altılı Masanın küçücük siyasi partilerinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Altılı Masanın Partilerine Gönderme

Daha yakın zamana kadar kendi logolarıyla seçime gireceklerini beyan etmelerine rağmen CHP listesinden seçimlere katılan mikroskopik siyasi partilerin düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Zillet cephesindeki mikro partilerin kamuoyunda ve siyasette ederlerinin olmadığının herkes tarafından anlaşıldığını söyledi.

 

ALTILI MASANIN KÜÇÜK PARTİLERİ EDERLERİNİN OLMADIĞINI GÖSTERDİ

 

Cumhur İttifakındaki Muhafazakar seçmenin oylarını Altılı Masaya devşirmek için kurulan ve daha düne kadar kendi logolarıyla seçime gireceklerini beyan etmelerine rağmen CHP listesinden seçimlere katılan mikroskopik siyasi partiler, seçmene dayalı güçlerinin olmadığını ortaya koyarak, kendi kendilerini ele verdi. CHP listelerinden seçime katılan dört sağ partinin seçim süresince zaten az olan oylarının daha da eriyeceği şimdiden ortaya çıktı.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN ALTILI MASANIN KÜÇÜK PARTİLERİNE MANİDAR GÖNDERME

 

Kendilerine bile hayrı olmayan küçücük partilerin düştüğü durumu değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kontenjanlı milletvekili aday listesi CHP tarafından YSK'ya sunulduğunda; her biri mangalda kül bırakmayan, seçimlere kendi kurumsal kimlikleriyle girip oyları süpüreceklerini öne süren zillet ittifakı bağlaşıklarının, yalancı pehlivanlar misali minderden nasıl kaçtığını gördük. Halk nezdinde ve sahne-i siyasette karşılıklarının bulunmadığını, kendi başlarına bir varlık gösteremeyeceklerini bilen bu güldürü sirki figüranları,-kendi derdine bile derman bulamayan Deva Partisi başta olmak üzere-korunmaya muhtaç civcivler gibi CHP'nin kanatları altına girdi. Zillet cephesindeki mikro partilerin kamuoyunda ve siyasette ederlerinin olmadığını biz zaten biliyorduk. 14 Mayıs'ta sandıkta da göreceğiz. CHP yanaşmaları rolüyle sandığa sızmak, ne onlara kol kanat gerene ne de kendilerine fayda getirecek.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Altılı Masanın, küçücük, siyasi partileri, durumu hakkında, açıklamalarda bulundu, MHP, 2023 seçimi
Yorumlar
Haber Yazılımı