MHP'li Sözlü ve Adamhasan'dan Dikkat Çeken Çağrı
Haber Detayı
12 Eylül 2021 - Pazar 12:09 Bu haber 13980 kez okundu
 
MHP'li Sözlü ve Adamhasan'dan Dikkat Çeken Çağrı
Adana'nın MHP'li iki eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan, Devlet Bahçeli'yi hedef alan siyasetçiye çağrıda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü ve Adamhasan'dan Dikkat Çeken Çağrı

Independent Türkçe'ye verdiği beyanatta MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi hedef alan Namık Kemal Zeybek'e tepki gösteren Adana'nın MHP'li iki eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan, unutulduğu zamanlarda MHP ve Devlet Bahçeli'ye sataşarak hatırlanmaya çalışan Namık Kemal Zeybek'e hortladığı siyasi mezarlığa geri dönmesi çağrısında bulundular.

 

NAMIK KEMAL ZEYBEK MHP VE DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Independent Türkçe'ye verdiği beyanatta Ak Parti ve MHP'nin birbirine yakınlaşması konusunda Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Namık Kemal Zeybek, Devlet Bahçeli'den sonra MHP'nin Alparslan Türkeş'in çizgisinden uzaklaştığını iddia ederek, geçmiş dönemde keskin ifadelerle Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Devlet Bahçeli'nin günümüzde Ak Parti ile birlikte hareket ettiğini söyledi. Halkın birinci siyasi parti olarak TBMM'ye göndermediği MHP'yi transferlerle birinci parti yaparak Başbakanlığın alınmasını öneren ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin haklı prensiplerini hiç anlamadığını ortaya koyan Namık Kemal Zeybek, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 3 Kasım 2002'deki erken seçim çağrısını anlayamadığını ifade ederek, MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde Devlet Bahçeli'nin Başbakanlığı reddetmesine yönelik eleştirilerde bulundu. MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik haksız ve hadsiz ithamlarda bulunan Namık Kemal Zeybek'e, Adana'nın MHP'li iki eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan'dan sert tepki geldi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN NAMIK KEMAL ZEYBEK SERT TEPKİ

 

Siyaset gezgini Namık Kemal Zeybek'in unutulduğu zamanlarda MHP ve Devlet Bahçeli'ye sataşarak hatırlanmaya çalıştığına dikkat çeken Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu Zevzek Zeybek ne zaman unutulsa, MHP'ye ve Genel Başkanımıza sataşarak dikkat çekmek istiyor. Cami duvarına işeyen köpek misali. Ziv ziv gezdin, her kapıda kul oldun, halâ uslanmadın mı? Namık Kemal Zeybek.'' dedi.

 

İMAMOĞLU ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GAZİ ADAMHASAN'DAN ZEYBEK'E TEPKİ

 

MHP'den sonra ANAP, DYP, DP ve BBP gibi partilerde siyaset yaparak zıplayıp duran ve tarihe gömüldüğü siyasi mezarlıktan hortlayarak MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan Namık Kemal Zeybek'e çağrıda bulunan İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in sağlığında bile, MHP'ye düşmanlık eden Namık Kemal Zeybek'in, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında ahkam kesmeye hakkı ve haddi yoktur. Siyasi gezginci Zeybek, hortladığın siyasi mezarlığa geri dön!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Belediye Başkanı, Hüseyin Sözlü, Gazi Adamhasan, Devlet Bahçeli, MHP, hedef alan, siyasetçiye, çağrı yaptı, geri dön, siyasi mezarlık, siyaset gezgini, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı