Sözlü ve Adamhasan'ı Yıpratmak MHP'yi Yıpratmaktır
Haber Detayı
15 Mayıs 2021 - Cumartesi 14:31 Bu haber 17026 kez okundu
 
Sözlü ve Adamhasan'ı Yıpratmak MHP'yi Yıpratmaktır
MHP'nin Teşkilatlarını, MHP'li mevcut Belediye Başkanlarını ve seçim kaybetmiş MHP'li Belediye Başkanlarını yıpratmaya çalışanlar, kime hizmet ediyor?
ADANA HABERLERİ Haberi
Sözlü ve Adamhasan'ı Yıpratmak MHP'yi Yıpratmaktır

MHP'nin Teşkilatlarını, MHP'li mevcut Belediye Başkanlarını, seçim kaybeden Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan'ı, sadece kendilerine alan açmak için yıpratmaya çalışanlar, kime hizmet ediyor?

 

SÖZLÜ VE ADAMHASAN'I YIPRATMAK MHP'Yİ YIPRATMAKTIR

 

Ülkücülüğü ve MHP'liliği kendi menfaatlerine uygun olduğu için benimseyen ve savunanlar için; İktidardayken Ülkücü ve MHP'li olmak kolaydır ancak muhalefetteyken Ülkücü ve MHP'li kalabilmek zordur. Çünkü onlar, menfaatlendikleri sürece Ülkücü ve MHP'lidir. MHP döneminde işe giriyorsa, iş alıyorsa en gözde Ülkücü olurlar. MHP döneminde kaynakların kıt taleplerin yoğun olduğu zamanda, işe giremediyse ve iş alamadıysa basarlar yaygarayı.

 

EKMEĞİNİ YEDİĞİ KAPIYA VE EKMEK VEREN KİŞİLERE İHANET EDENLERE NE DEMELİ?

 

Hadi menfaat için Ülkücü ve MHP'li olmayı hedef seçenleri geçtik. MHP döneminde işe girip ve iş alıp, seçim yaklaşınca ekmediğini yediği kapıya ve ekmek veren kişilere ihanet edenlere ne demeli? Dört yıl 11 ay 3 hafta Ülkücü ve MHP'li olan bu zat-ı muhteremler, seçime bir hafta kala gizliden MHP'ye ve kendilerine ekmek verenlere ihanet ederler. Gizliden gizliye, MHP'ye ve kendisine ekmek verene ihanet edip, MHP dışındaki oy verdiği siyasetçiler tarafından ekmeğinden olanların durumu ise tam bir ''Kendim ettim kendim buldum'' durumudur ki, en kötüsü de onların halidir.

 

SÖZLÜ VE ADAMHASAN'I YIPRATMAK İÇİN VIR VIR EDENLERE NE DEMELİ?

 

Çocukluklarından bu güne kadar, iktidarda ya da muhalefette Ülkücü duruşlarını bozmamış, kimseye yalakalık yapmadan erkekçe ve yiğitçe her dönemde dik durup davasına hizmet etmiş Ülkücü Hareket'in yetiştirdiği iki Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan'ı, yerel seçimleri kaybettiği için sağda solda eleştirip vır vır edenlere ne demeli? Bu vır vır edenler, bu iki yiğit insana ihanet etmeseydi, seçim kaybederler miydi? Hem ekmek yediğiniz yiğitlere ihanet edeceksiniz hem de seçim kaybetti diye dedikodusunu yaparak, bir daha aday olmasınlar diye yıpratmaya çalışıp namertlik edeceksiniz?

 

KENDİNİZE SİYASİ ARENADA YER AÇMAYA MI ÇALIŞIYORSUNUZ?

 

Eyy Ülkücü ve MHP'li olduğunu iddia edip de Ülkücü Hareket'e ve MHP'ye ihanet edenler; tut ki gerçekten Ülkücü ve MHP'lisiniz, Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan'ı yıpratmanın, MHP'yi yıpratmak olduğunu ne zaman anlayacaksınız? Diyelim ki, bu iki yiğit insanı yıpratarak kendinize siyasi arenada yer açmaya çalışıyorsunuz? Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan MHP'li Belediye Başkanı olarak yıpranınca, MHP de yıpranmış olmuyor mu? Yani sizler, Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan'ı yıpratarak önümüzdeki Genel seçimler ve Yerel seçimlere yönelik kendi bindiğiniz MHP dalını kesmiş olmuyor musunuz?

 

SÖZLÜ VE ADAMHASAN SİZE LAZIM DEĞİL Mİ?

 

Ömürlerini Ülkücü Hareket'e ve MHP'ye adamış Hüseyin Sözlü ve Gazi Adamhasan, Genel seçimler ve Yerel seçimlerde size lazım değil mi? En önemlisi de MHP'nin Teşkilatları size lazım değil mi? Menfaat peşinde koşanlar ve kendilerine alan açmak için dedikodu makinası gibi harıl harıl çalışıp MHP'nin Teşkilatlarını, MHP'li mevcut Belediye Başkanlarını ve seçim kaybetmiş MHP'li Belediye Başkanlarını yerden yere vurarak, kime hizmet ettiğinizi sanıyorsunuz?

 

ALAYINIZ BİRARAYA GELSE YIPRATMAYA ÇALIŞTIKLARINIZIN CEKETİ KADAR EDERİNİZ YOK

 

Elbette ki, Ülkücü Hareket ve MHP, kişilere kaim değildir. Aslolan davadır. birileri gelir birileri gider. Ancak, yıpratma politikası yürüterek gevezelik edenler, önce Ülkücü Hareket'e ve MHP'ye ömürlerini verip hizmet etmiş olanlara baksın, sonra da kendilerine bir baksın. Yıpratmaya çalışanların alayı biraraya gelse, yıpratmaya çalıştıkları kişilerin ceketleri kadar siyasi güç elde edemezler. Sahi sizler, kime hizmet ediyorsunuz?

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN ÇİZDİĞİ ROTADA GEMİYİ KIZILELMA HEDEFİNE ULAŞTIRMAK

 

Son olarak, aktif görevde ya da değil, hala MHP'de olanlar, birbirlerini kıyasıya eleştirdiği taktirde, aynı gemide olma durumundan dolayı hep birlikte batacağını bilmelidirler. Aynı gemide olanlar, geminin Tecrübeli ve Bilge Kaptanı Sayın Devlet Bahçeli'nin çizdiği rotada; çok çalışarak, emek vererek, birbirine düşmanlık etmeden, birbirini sevmese de saygı göstererek, gemiyi Kızılelma Hedefi'ne doğru ulaştırmak için çabalamalıdır. İşte o zaman, Cenab-ı Allah'ın ve Müslüman Türk Milletinin rızasını almış oluruz.

 

Bir 3 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

 

Bir Gazi Adamhasan dahil 2 kişi görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve gülümseyen insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet Bahçeli, MHP, Hüseyin Sözlü, Gazi Adamhasan, yerel seçimler, genel seçimler, yıpratmak, vırvır etmek, Teşkilat, Ülkücü Hareket, işçiler, dava sahipleri
Yorumlar
Haber Yazılımı