MHP Adana İl Başkanlığından Üç Hilalli Baklava Hediyesi
Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 13:34 Bu haber 2378 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Üç Hilalli Baklava Hediyesi
MHP Adana İl Başkanlığı tarafından ziyarette hediye edilmek üzere hazırlattırılan üzerinde Üç Hilal bulunan bir tepsi baklava tepsisi dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Üç Hilalli Baklava Hediyesi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden MHP Adana İl Teşkilatı Yöneticileri, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'yı temsilen yaptıkları ziyarette Cafer Esendemir'e çiçek ve üzerinde üç hilal bulunan bir tepsi baklava takdim etti.

 

MHP ADANA İL'DEN CAFER ESENDEMİR'E ZİYARET

 

MHP Adana İl Sekreteri Umut Polat, MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Zuhal Doğru Tok, Mete Palalı ve MHP Adana İl Basın Danışmanı Bahir Yıldırım'dan oluşan heyet, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Yönetimini ziyaret ettiler. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'yı temsilen yapılan ziyarette Cafer Esendemir'e çiçek ve üzerinde üç hilal bulunan bir tepsi baklava takdim edildi.

 

CAFER ESENDEMİR SORUNLARI ANLATTI

 

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, basın sektörünün sorunları üzerinde durdu. 4 Ocak 1961’de kabul edilen ve 212 sayılı Fikir İşçileri Kanunu'nun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1962’den bu yana kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü'nün tamamen işlevini kaybettiğini belirten Esendemir, Anadolu basının her geçen gün kan kaybettiğini, gazetelerin kapatıldığını kaydetti. Gazetecilerin her geçen gün giderek zorlaşan koşullarda görevlerini yapmaya gayret ettiğini belirten Esendemir, büyük sorumluluk isteyen mesleklerini en doğru ve objektif şekilde, her koşul altında fedakârca yerine getiren gazetecilerin artık maaş alamaz hale geldiğini vurguladı. 

 

UMUT POLAT: SOMUT ÇALIŞMALAR YAPILMALI

 

MHP Adana İl Sekreteri Umut Polat, özellikle Anadolu basınının ve çalışan gazetecilerin muhatap kaldığı sorunlardan kurtulması gerektiğini belirtirken, yerel basının ve elbette çalışan gazetecilerin ekonomik sıkıntılarının bulunduğunu, bu konuda çözüm üretici somut çalışmalar yapılması lazım geldiğini anlattı. Polat, "İl Başkanımız Sayın Yusuf Kanlı'yı temsilen yaptığımız bu ziyarette bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerin nezdinde tüm gazeteci emekçi dostlarımızın, kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyoruz. Hepsine ayrı ayrı selam ve saygılarımızı ifade ediyoruz." dedi.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Gazeteciler Günü, Üç Hilal, Baklava, Hediye
Yorumlar
Haber Yazılımı