Ülkü Ocaklarından Murat Kurum'a Destek Açıklaması
Haber Detayı
12 Ocak 2024 - Cuma 09:48 Bu haber 1889 kez okundu
 
Ülkü Ocaklarından Murat Kurum'a Destek Açıklaması
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocaklarından Murat Kurum'a Destek Açıklaması

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığının Pendik'te düzenlediği basın toplantısında konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi.

 

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MURAT KURUM'A DESTEK AÇIKLAMASI

 

2023 yılı Mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde oy kullanan yaklaşık 6,5 milyon Türk gencinin büyük bir çoğunluğunun Cumhur İttifakı'na teveccüh göstererek Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşma noktasında bir irade ortaya koymuştur. Biz inanıyoruz ki başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, tüm Türkiye'de Cumhur İttifakı yine aynı başarıyı gösterecek, Türk Gençliği bir kez daha Türk ve Türkiye Yüzyılı'na büyük bir destek verecektir. Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı diyen Türk Gençliği Yerelde de Cumhur İttifakı diyerek 'biz buradayız' diyecektir. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayımız Sayın Murat Kurum Bey'i sonuna kadar desteklediğimizi, İstanbul'da ve Türkiye'nin dört bir yanında Cumhur İttifakı'nın başarısı için mücadele edeceğimizi ifade ediyoruz. Bu vesileyle, Cumhur İttifakı İstanbul adayımız olan Sayın Murat Kurum Bey'e adaylığının hayırlı olmasını diliyor, her türlü gücümüzle yanında olduğumuzu vurgulamak istiyorum.

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin şu sözleriyle ifade ettiği gibi ''Gelecek Türk Milletinindir. Yeni bir Türk Asrı önümüzdedir. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti'dir. Hiçbir bozguncu, hiçbir devlet ve millet muhalifi, milli ülkülerimizin gerçekleşmesini engelleyemeyecektir.'' 

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere en güçlü şekilde hazırlanıyoruz. Bu kapsamda, Cumhur İttifakı adaylarımıza Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğiyle birlikte tam destek veriyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 2. döneminde, yerel yönetimlerin tamamını Cumhur İttifakı yönetimleriyle kavuşmasıyla belediyelerimizin Hükümet ile uyumlu bir hizmet yoluna çıkması, devletimizin ve Türk gençliğinin geleceği açısından büyük öneme sahiptir.

 

Türk gençliğinin çatısı olan Ülkü Ocakları, daima istiklal ve istikbalimize her alanda sahip çıkacaktır. Bugün burada, İstanbul'daki Ülkü Ocakları başkanlarımız, üniversite teşkilatlarımız ve dava arkadaşlarımız ile istişarelerimizi yaparak sahadaki çalışmalarımızı başlatıyoruz.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları, Murat Kurum, Destek Açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı