Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
17 Aralık 2023 - Pazar 10:35 Bu haber 3127 kez okundu
 
Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

MHP Yüreğir İlçe Teşkilatında görev alması nedeniyle Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinden ayrılan Selim Anlı'nın yerine, Adana Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Eğitim Danışmanı Ogün Dinler atandı.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Ogün Dinler, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın uygun görüp olur vermiş olduğu, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanım Adanamızın Hareketimizin Ülkü Ocakları Uç beyi Sayın Cem Tutsoy'un takdirleri ile her Ülkücünün en büyük manevi heyecanı ve hedefleri içerisinde en büyük miras ve Başbuğumuzun emaneti olan Ülkü Ocakları’nın Yüreğir İlçe Başkanlığı şahsıma tevdi edilmiştir. Bu şeref nişanesine leke düşürmeden her türlü gayret ve çaba ile son nefesime kadar emanete sahip çıkacağım. And olsun. Emeklerinden ötürü iki cihan gardaşım Selim Anlı’ya teşekkür Ediyorum. Cenabı Allah bizleri mahcup etmesin.'' dedi.

 

GÖREVİNİ DEVREDEN SELİM ANLI'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Yüreğir İlçe Teşkilatında görev alması nedeniyle Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini devreden Selim Anlı, görevini devretmesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık 3,5 yıldır şanla şerefle sürdürdüğüm Ülkü Ocakları Yüreğir İlçe Başkanlığı görevini Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öz evladı, Türk Gençliğinin Yol Başcısı, arkamızdaki dağımız yüz akımız Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın onayları Ülkü Ocakları Adana İl Başkanımız Sayın Cem Tutsoy’un taktirleri ile iki cihan gardaşımız, ahiretliğim Ogün Dinler’e devir etmiş bulunmaktayım. Sayısız başarılara imza atan Yüreğir Ülkü Ocaklarımızın Sayın Genel Başkanımızın taktirleri ile İlçe Ocaklar bazında yapılan derecelendirmede 2021-2022 yılları arasında Türkiye 1. Plaketi Şüphesiz onur vesikamızdır. Hayatımın her döneminde Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin evladı olmayı ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile yol arkadaşlığı yapmayı bir şeref nişanesi olarak taşıyacağım. Şüphesizki tüm başarı teşkilatımızın, tüm başarısızlık şahsımınındır. Bu vesile ile birlikte görev yapmaktan onur duyduğum Yöneticilerimize, Ülküdaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkese hakkımı helal ederken, herkesten haklarını helal etmelerini rica ediyorum.'' dedi.

 

Bir 3 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Bir 5 kişi ve kalabalık görseli olabilir

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüreğir Ülkü Ocakları, Bayrak Değişimi, Selim Anlı, Ogün Dinler
Yorumlar
Haber Yazılımı