MHP'li Büyükataman: Kirli ittifak Kaybetmeye Mahkumdur
Haber Detayı
07 Şubat 2024 - Çarşamba 11:02 Bu haber 1833 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Kirli ittifak Kaybetmeye Mahkumdur
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, teröristlere kol kanat geren kirli ittifakın kaybetmeye mahkum olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Kirli ittifak Kaybetmeye Mahkumdur

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına yönelik düzenlenen terör saldırısı ve saldırıyı yapan teröristlere daha önce sahip çıkan siyasetçiler hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Türk Milleti ve Devletinin varlığını hedef alan, teröristlere kol kanat geren kirli ittifakın kaybetmeye mahkum olduğunu söyledi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ADLİYE SALDIRISINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına yönelik düzenlenen terör saldırısını, teröristleri etkisiz hale getirerek engelleyen kahraman Türk polisimizi tebrik ediyorum. Saldırıda yaralanan polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum.

 

Bugün Çağlayan Adliyesindeki alçak terör saldırısını gerçekleştiren teröristlere, yakın geçmişte DEM Partili ve CHP’li sözde milletvekilleri tarafından sahip çıkıldığı ve teröristlerden bir tanesine ise Anayasa Mahkemesi (AYM) tarafından “hak ihlali” kararı verildiği ortaya çıkmıştır. Tüm bunlar tesadüf değildir! CHP-AYM-DEM İttifakı terör örgütlerine, teröristlere, milletimize ve devletimize saldıran terör örgütünün kanlı ellerine sahip çıkmayı adeta kendine görev edinmiştir.

 

MHP olarak uzun süredir CHP’nin içine düştüğü durumu defalarca dile getirdik, yüzlerce kez uyardık. Terör örgütleriyle ve teröristlerle arasına mesafe koy(a)mayan CHP’nin terörle nasıl aynı hizada durduğu, bugün ne yazık ki bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Ayrıca AYM hakkında, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “Anayasa Mahkemesi öyle bir hale gelmiştir ki nerede bir hain, nerede Türkiye’nin kuyusunu kazmak için faal halde bulunan bir çapulcu varsa onlarla yan yanadır.” sözlerinin ne kadar doğru ve isabetli olduğu bir kere daha görülmüştür.

 

AYM-CHP-DEM İttifakı’nın beslediği, koruduğu ve kolladığı teröristler bugün Çağlayan Adliyesinde görevi başındaki polislerimize kurşun sıkmış, sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır. Devletimizi, milletimizi ve varlığımızı hedef alan, teröristlere kol kanat geren bu kirli ittifak, ne yaparsa yapsın kaybetmeye mahkûmdur. Türk milleti hiçbir alçak saldırıya boyun eğmeyecek, Türk devleti nerede bir terörist varsa onun başını ezmeye devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini, Türk milletinin varlığını hedef alan alçak teröristlerin cezası en ağır şekilde kesilecek ve bu hainlere kol kanat gerenler ise hesabı aziz milletimize verecektir.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İsmet Büyükataman, kirli ittifak, kaybetmeye mahkum
Yorumlar
Haber Yazılımı