MHP'li Yıldırım'dan Muhalif Cenaha Manidar Cevaplar
Haber Detayı
09 Nisan 2023 - Pazar 12:43 Bu haber 2398 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım'dan Muhalif Cenaha Manidar Cevaplar
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, haksız eleştiriler yapan muhalefet cenahına manidar cevaplar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yıldırım'dan Muhalif Cenaha Manidar Cevaplar

MHP'nin Türkiye genelinde düzenlediği ''Bereket Sofrasında Gönül Birliği" temalı iftar programı kapsamında MHP Adana İl Başkanlığı’nın Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, kalıcı konutların yapımına yönelik haksız eleştiriler yapan muhalefet cenahına manidar cevaplar verdi.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'DAN MHP ADANA İL TEŞKİLATINA ZİYARET

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Adana İl Başkanlığı’na da ziyarette bulundu. MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın, il binasında yapılan yeni hizmet alanları hakkında bilgi verdiği Yıldırım, daha sonra milletvekilleri, MYK üyeleri, il yöneticileri, ilçe başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katılımıyla seçime yönelik çalışmaları istişare etti.

 

DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR

 

Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde MHP Adana İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda yapılan iftarda MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, il yöneticileri ve teşkilat başkanları afetzede vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar.

 

MHP'Lİ YAŞAR YILDIRIM'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

 

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin büyüklüğüne dikkat çekerken kalıcı konutların yapımına yönelik bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Yaşadığımız depremlerin verdiği tahribat, yapılan tespitlere göre 500 atom bombası gücünde. Amerika, Japonya’ya bir atom bombası attığında Japonya teslim oldu. Ülkemizin yüzde 20’sine tekabül eden tahribat bu kadar büyük, acımız da büyük. Cenab-ı Allah bizi başka acılarla imtihan etmesin. Elhamdülillah depremin 45. gününde ‘Biz yapacağız’ demiyoruz, yapıyoruz. 45. günde temel atmaya başladık. Bugüne kadar 60 bin konutun yapım süreci başladı. Allah nasip ederse toplam 650 bin konut yapılacak. Bunun 319 bini bu yıl yapılacak ve bir yıl içerisinde depremzede hak sahiplerine teslim edilecek; bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Köy evlerinin de yapımı başladı. Bu yaz inşallah köy evlerinin hepsi hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN KATILDIĞI TEMEL ATMA TÖRENLERİ

 

Muhalefetin konut inşaatlarına yönelik haksız ithamlarına ''Ömründe kulübe yapmamış siyasetçinin kalkıp da TOKİ'nin eserlerine laf söyleme hakkı yoktur. Herkesin eseri ortadadır." sözleriyle cevap verirken Erdoğan ve Bahçeli'nin katıldığı temel atma törenlerini hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Daha geçen hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla binlerce konutun temeli atılmıştır. Bir aya kalmaz yükselmeye başlarlar. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Nasıl dün Elazığ'da yıkılanlar yapılmış ise, nasıl dün İzmir'deki depremin yaraları sarılmışsa, Van nasıl ayağa kaldırılmışsa, nasıl sel felaketindeki Bozkurt ilçesi diriltilmişse bu dönem inşallah önümüzdeki günlerde de yıkılan yüzde 20 Türkiye tekrar ayağa kalkacaktır. Şu anda toparlanma süreci başlamıştır." dedi.

 

MUHALEFETİN VERDİĞİ SÖZLERE YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

CHP’li büyükşehir belediyelerinin olduğu illerde ve birçok yerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birçok konuda “Söz veriyorum” yazan reklam panoları kullanıldığına dikkat çeken Yaşar Yıldırım, “Biz, 2019’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünü biliyoruz. Bir söz verdi bize. ‘CHP’li hiçbir belediyeden bir kişi bile işten atılmayacak’ demişti. En iyi şahitler de sizsiniz. CHP’nin kazandığı belediyelerden on binlerce personel sokağa atılmıştır, rızıkla oynanmıştır. Rızıkla şeytan bile oynamaz ama Kemal Kılıçdaroğlu oynamıştır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, haksız eleştiriler, yapan, muhalefet cenahına, manidar cevaplar, verdi, MHP, Adana, iftar programı
Yorumlar
Haber Yazılımı