Türkiye Kamu-Sen'den Memurlara Bayram İkramiyesi Talebi
Haber Detayı
29 Temmuz 2020 - Çarşamba 12:12 Bu haber 63840 kez okundu
 
Türkiye Kamu-Sen'den Memurlara Bayram İkramiyesi Talebi
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ikramiye alamayan tek kesim olan memurlara bayram ikramiyesi verilmesi gerektiğini söyledi.
EKONOMİ Haberi
Türkiye Kamu-Sen'den Memurlara Bayram İkramiyesi Talebi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamuda bayram ikramiyesi alamayan tek kesimin memurlar olduğunu belirterek, dağıtılan bayram ikramiyesinin onda biri kadar olan tutarın esirgenmeyerek memurlara bayram ikramiyesi olarak dağıtılmasını istedi.

 

KAMUDA BAYRAM İKRAMİYESİ ALAMAYAN TEK KESİM OLAN MEMURLARI DA SEVİNDİRİN

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kurban bayramına sayılı günlerin kaldığı şu zaman diliminde kamuda ikramiye almayan tek kesim olan memurlara da bayram ikramiyesi verilerek milyonlarca memurumuzun bayram coşkusunu doyasıya yaşamasının sağlanması en büyük temennimizdir.'' dedi.

 

DAĞITTIĞINIZ BAYRAM İKRAMİYESİNİN 10'DA BİRİNİ MEMURLARDAN ESİRGEMEYİN

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Bayram ikramiyesi için 64 Milyar TL dağıtıldığını ifade eden yetkililerimiz bu miktarın 10’da birini memurlarımızdan esirgememeli, aileleri ile birlikte 10 milyonun üzerinde vatandaşımızı boynu bükük bırakmamalıdır.'' dedi. adanahilal.com

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye KamuSen, Türk SağlıkSen, Genel Başkanı, Önder Kahveci, kamuda ikramiye, memurlara ikramiye, bayram ikramiyesi, kamu haberleri, Kamusen haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı