MHP'li Yusuf Kanlı: Kazanan Milliyetçi Ülkücü Hareket Oldu
Haber Detayı
07 Ocak 2024 - Pazar 14:39 Bu haber 1983 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı: Kazanan Milliyetçi Ülkücü Hareket Oldu
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, maçın kaybedeni olmadığı gibi kazananın Milliyetçi Ülkücü Hareket olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı: Kazanan Milliyetçi Ülkücü Hareket Oldu

MHP Adana İl Başkanlığının 5 Ocak Adana’nın Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği 5 Ocak Zafer Günü Maçı sonrasında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, maçın kaybedeni olmadığı gibi kazananın Milliyetçi Ülkücü Hareket olduğunu söyledi.

 

İSTİKLAL MARŞI GÜR BİR SES İLE OKUNDU

 

MHP Adana İl Divan Kurulu ve İl Yönetimi ile İlçe Başkanları ve Adana Ülkü Ocakları Yönetiminin oyuncularından oluşan iki ayrı takım, 5 Ocak Adana Zafer Bayramı’nda sahaya çıktılar. Merkez ilçe Seyhan’da Pınar Mahallesi’nde bulunan Ay-Yıldız Halı Saha’da yapılan maç öncesi İstiklal Marşı gür bir ses ile okundu. 

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy’un kaptanlıklarında karşılaşan takımlar kıyasıya mücadele ettiler. Sporun birleştirici gücünün sahaya yansıtıldığı ve oldukça samimi bir ortamda ama hayli çekişmeli geçen oyunda takım kaptanları birer penaltı kullandılar. Maç 9-9’luk bir sonuçla tamamlandı. Maçın ardından program gereği Türkiye Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’nden Mahmut Toprakçı, günün anlamına istinaden oyunculara birer madalya taktı. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI: KAZANAN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET 

 

Oyunun bitiminde açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''5 Ocak günü Adana için Zafer Bayramıdır. Bizler de bu bayramın heyecanı ve coşkusuyla bir araya geldik. Bu maçta kaybeden olmadı; kazanan Ülkücü-Milliyetçi Hareket oldu. Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in de bu topraklarda kurulmuş olması çok anlamlıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, bizlere bu güzel şehri emanet eden bütün kahramanlarımızı rahmetle, saygıyla anıyoruz; ruhları şad olsun.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, kazanan, Milliyetçi Ülkücü Hareket, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı