MHP'li Yusuf Kanlı: Vazgeçilmez Bir Öneme Sahipsiniz
Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 10:52 Bu haber 1901 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı: Vazgeçilmez Bir Öneme Sahipsiniz
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kamu yararına üstlendikleri sorumluluk açısından basın ve çalışan gazetecilerin önemine dikkat çekti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı: Vazgeçilmez Bir Öneme Sahipsiniz

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yalan yanlış haberlerle toplumun yönlendirilmeye çalışıldığı bir ortamda basının ve çalışan gazetecilerin kamu yararına üstlendikleri sorumluluğun önemine dikkat çekti. 

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Şeffaf bir yönetimin sağlanması, doğru bilginin temini, hukuk sisteminin çalışması, hak ve adaletin tecellisi, güçlü karşısında zayıfın korunması gibi demokratik hukuk devletlerinde olması gereken temel uygulamaların sağlıklı bir biçimde işlemesinde basın, vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Tüm bunların devlet ve toplum hayatına yansıtılması ise elbette gazeteciler vasıtasıyla olabilmektedir. O yüzdendir ki gazeteci; demokrasi temelinde inşa edilmiş, bu temel üzerinde işleyen ve hukukun öncelikli olduğu rejimlerde çok önemli ve çok değerli konumu paylaşmaktadır. Yine o yüzdendir ki ülkenin, toplumun yararı gözetilerek yapılan gazetecilik mesleği çok kutsal, çok kıymetli ve çok saygındır.'' dedi.

 

SEKTÖRE ÇALIŞAN GAZETECİLER HAYAT VERİYOR

 

Çalışan Gazetecilerin kamu yararına üstlendikleri sorumluluğun önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Basın sektörünü ayakta tutan, adeta sektöre hayat veren ‘Çalışan Gazeteciler’in kamu yararına üstlendikleri sorumluluğun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, sosyal ve ekonomik zorluklara direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla çalışan gazeteciler her desteği hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli fikir işçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, esenlik ve başarı dileklerimle saygılar sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, kamu yararı, sorumluluk, basın, gazeteciler günü
Yorumlar
Haber Yazılımı