Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan Esnaflara Müjde
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 09:23 Bu haber 62581 kez okundu
 
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan Esnaflara Müjde
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, esnaf ve vatandaşlara kira stopajı ve KDV indirimi müjdesi verdi.
EKONOMİ Haberi
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan Esnaflara Müjde

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bayram öncesinde esnaf ve vatandaşlara müjde vererek, kira stopajı indirimi ile bazı hizmet ve kültürel faaliyetlerde KDV indirimi yaptıklarını açıkladı.

 

ESNAF VE VATANDAŞLARA STOPAJ VE KDV İNDİRİMİ MÜJDESİ

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bayram öncesinde başta esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza müjdemiz var. İş yeri kira stopajını 20’den 10’a, Yolcu taşımacılığı, düğün, nikah organizasyonu, konut bakım onarımı, tamir, kuru temizleme, terzilik gibi esnaf hizmetlerinde KDV’yi 18’den 8’e indirdik.

 

ESNAFLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLİYORUZ

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Ayrıca; KDV oranı 8 olan konaklama ve yeme-içme hizmetlerinde ve sinema, tiyatro, müze giriş ücreti gibi kültürel faaliyetlerde KDV‘yi 1’e indirdik. Esnafımızı her alanda desteklemek için üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu indirimler esnafımıza ve milletimize hayırlı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hazine ve Maliye Bakanı, Berat Albayrak, esnaf ve vatandaşlar, kira stopajı, KDV indirimi, Ekonomi haberleri, esnaflara destek, indirim müjdesi
Yorumlar
Haber Yazılımı