MHP'li Yusuf Kanlı'dan Depremzedelere İftar Programı
Haber Detayı
08 Şubat 2024 - Perşembe 15:01 Bu haber 2897 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Depremzedelere İftar Programı
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da ikamet eden depremzede aileler için iftar programı düzenledi.
MHP Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan Depremzedelere İftar Programı

MHP Adana İl Başkanlığı, geçen yıl 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıl dönümünde, Adana’da ikamet eden depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

 

DEPREMZEDELER İÇİN ÖZEL PROGRAM

 

MHP Adana İl Başkanlığı, geçen yıl 6 Şu bat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle Adana’da ikamet eden depremzede aileler için iftar programı düzenledi. Program, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

 

Programa MYK Üyesi Uğur Öztürk, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, MHP Adana İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler de katıldı. İstiklal Marşı’nın okunduğu, depremde hayatını kaybedenler ve şehitler için saygı duruşunda bulunulan programda okunan akşam ezanı ile iftar yapıldı.

 

BAŞKAN KANLI MİSAFİRLERİ DİNLEDİ

 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin depremzede ailelere çok önem verdiğini, konteyner kentte kalan vatandaşlarla sürekli irtibat halinde olduklarını vurguladı. Kanlı, iftara gelen vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi, “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi, “Yüce Allah milletimize bir daha böylesi acılar yaşatmasın” niyazında bulundu.

 

Depremzedelere Yardım ve Dayanışma Derneği (DEPDER) Başkanı Av. Nazan Akça Subaşı da, depreme karşı toplumun bilinçli hale gelmesinin önemini anlattı.

 

PROGRAMDA TİTİZ ÇALIŞMA DİKKAT ÇEKTİ

 

İftar programı oturma düzeninde her masada bir aday veya protokol üyesine yer verilerek, “Misafirlerle tanışma, sorunlarını daha yakından dinleme imkânı” sağlandı. Konukların “Çok özel” olması nedeniyle salondaki dinleti ve ses düzeni bile “Hassas” ayarlandı. MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, çalışma ekibiyle birlikte etkinliği organize eden ve depremzede ailelerin programa ulaşımlarından, evlerine intikaline kadar çok titiz bir çalışma ve emek ortaya koyan İl Başkan Yardımcısı Zuhal Doğru Tok’a teşekkür etti.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Yusuf Kanlı, Adana, depremzede aileler, iftar programı
Yorumlar
Haber Yazılımı