MHP'li Karakaya'dan 2023 Seçimine Yönelik Tespitler
Haber Detayı
10 Nisan 2023 - Pazartesi 20:18 Bu haber 3475 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan 2023 Seçimine Yönelik Tespitler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, 2023 seçimlerinin hangi cenahlar arasında geçeceğine yönelik tespitlerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan 2023 Seçimine Yönelik Tespitler

Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen ile birlikte iftar ve sahur programlarına katılarak Mamak ilçesindeki taksici esnafları ve vatandaşları ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, 2023 seçimlerinin hangi cenahlar arasında geçeceğine yönelik dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

 

MHP'Lİ MEVLÜT KARAKAYA'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR

 

Mamak İlçesinde katıldığı programlarda ve ziyaretlerde vatandaşlara 2023 seçimlerine yönelik mesajlar veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu kutsal ayın; Türk-İslam Dünyası’nın hasret kaldığı barış, huzur ve kardeşlik ortamına ulaşmasında bir dönüm noktası olmasını Allah’tan diliyorum. Sizlerle iftar sofrasına oturmanın, aynı hissiyat ve hedefle buluşmanın memnuniyetini yaşıyorum. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Çalışma bizden mükafat millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına kutlu bir adım atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacaktır. TBMM’de güçlü MHP, güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir.'' dedi.

 

2023 SEÇİMLERİ MİLLİ DÜŞÜNENLERLE FEDERASYONCULAR ARASINDA GEÇECEK

 

2023 seçimlerinin hangi cenahlar arasında geçeceğine yönelik tespitlerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''2023 seçimleri, üniter milli devlete sadakat besleyen Türkiye sevdalılarıyla; geleceklerini dağılmaya, çözülmeye, ufalanmaya bağlayan federasyoncular arasındaki bir seçime sahne olacaktır. Türk ve Türkiye husumetinden nemalananların hepsine karşı bir olacağız, hazırlıklı olacağız, mertçe mücadele edeceğiz,  2023 yılında cumhurun zaferine hep beraber ulaşacağız.'' dedi.

 

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MAMAK TAKSİ MAMAK TAKSi TEL:368 69 69 369' görseli olabilir

Bir 9 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 12 kişi görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, 2023 seçimleri, hangi cenahlar, arasında geçecek, yönelik tespitler, bulundu, MHP, MHP Mamak
Yorumlar
Haber Yazılımı