MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı
Haber Detayı
02 Nisan 2023 - Pazar 19:48 Bu haber 2341 kez okundu
 
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı muhteşem bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı

Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde 28. Dönem Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı düzenleyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 47 Milletvekili Aday Adayının tanıtıldığı törende 2023 seçimlerinde  Adana’da iddialı olduklarını söyledi.

 

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI

 

Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan ve deprem felaketi nedeniyle oldukça sade olarak düzenlenen tanıtım toplantısı yoğun ilgiye ve heyecana sahne oldu. İstiklal Marşı, Şehitlere saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılan toplantıda, Cumhuriyetin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, MHP’nin Kurucu Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, şehitler ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saygı, rahmet ve dualarla anıldı.

 

MHP ilçe başkanlarının ve  belediye başkanlarının da yer aldığı tören, partililerden olağanüstü ilgi gördü. Kültür merkezine sığmayan partililerin bir kısmı töreni dışarıdan izledi.  Tüm aday adaylarının katıldığı tanıtım toplantısına MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy da iştirak etti.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİLER

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Elbette biz, milli şuur ve milli heyecanla çalışmaları yaparken emperyalizm ve işbirlikçileri de rahat durmayarak, kini ve hasedi aklının önüne geçmiş, yapmaya değil, yıkmaya mahir, sabah milliyetçi, akşam pekekeci vatansız haşhaşileri, zillet figüranlarını karşımıza konumlandırmıştır. Türkiye genelinde bu yapılanmanın ne olduğunu ve icraatlarını merak edenlerin de zilletin mutabakat ve iradesinin Adana’daki kopyasına bakması ve izlemesi yeterlidir. Seçim öncesi namus sözü verip, seçim sonrası bütün çalışanlara iftira atarak, peyderpey binlerce emekçiyi işten atan, deprem bölgesinde emek hırsızlığı yapıp, fotoğraflarla yardım tiyatrosu oynayıp, zihinleri iğfal etmeye çalışan, üçüncü sınıf ajitasyon ve mağduriyet uzmanı, liyakatsiz bir başkan tarafından yaratılan travmatik yönetim, en az deprem kadar Adana’ya zarar vermektedir. Elbette arada kaynadığını zannedenlerin beceriksizliklerini tek tek anlatacağımız dönem gelecektir.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNİN TA KENDİSİDİR

 

Bölücü muhalefete karşın Cumhur İttifakı’nın konumuna ve misyonuna vurgu yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Küresel şeytanlığın ve batı emperyalizminin ahlaksız, adaletsiz, hukuksuz kumpaslarına ve hedefledikleri yıkıcı sosyal, siyasi ve ekonomik fırtınalara karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milleti’ni güvenli limanlara kavuşturacak olan usta kaptan, ‘Cumhur İttifakı, Millet Aklıdır. Yerli ve milli değerlerden beslenen, Ankara merkezli bakış açısıyla, beş bin yıllık Türk devlet geleneğinden ilham alan Cumhur İttifakı, Türk milletinin ta kendisidir.'' dedi. 

 

ÇALMADIK KAPI, GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

 

2023 seçimlerine yönelik hedeflerini anlatan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Aday adaylarımızın, hem adaylık listesi ilan edilinceye kadar, hem de aday ilanından sonra var güçleriyle, ülkücü şuur ve teşkilat disiplini içinde bu kutlu mücadeleye destek verip çalışacaklarına inancım tamdır. Aday adaylarımız bu süreçte samimiyet içinde mücadelelerini verirken, MHP Adana teşkilatları olarak bizler de bütün unsurlarımızla topyekün, ülküdaşlarımızla omuz omuza birlikte, sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’i tekrar seçtirmek ve partimizi Gazi meclisimizde en yüksek milletvekili sayısı ile temsil etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Partimizin kurulduğu, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in memleketi Adana’mızın da milletvekili sayısını arttırarak, Türkiye Yüzyılında Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.'' dedi.

 

Tanıtım töreni, Milletvekili Aday Adaylarının sahneye davet edilerek öz geçmişlerinin okunması ve tanıtılmasının ardından “Aile fotoğrafı” ile sona erdi.

 

Resim

Fotoğraf açıklaması yok.

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana, Milletvekili Aday Adayı, Tanıtım Toplantısı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı