MHP Genel Merkezi'nden İlçe Başkanları Eğitim Proğramı
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 19:23 Bu haber 2692 kez okundu
 
MHP Genel Merkezi'nden İlçe Başkanları Eğitim Proğramı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İlçe Başkanları Eğitim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP Genel Merkezi'nden İlçe Başkanları Eğitim Proğramı

MHP Genel Merkezi'nin uzaktan erişim sistemi üzerinden gerçekleştirdiği MHP İl Başkanları Eğitim Programının tamamlanmasıyla başlayan İlçe Başkanları Eğitim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı  Prof. Dr. Filiz Kılıç, nüfusu 250.000 üzerindeki 152 ilçe başta olmak üzere 950 ilçe başkanının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında kademeli olarak eğitim programına dâhil edileceğini açıkladı. 

 

TÜM İLÇE BAŞKANLARI EĞİTİM PROĞRAMINA KATILACAK

 

Bilgiye ve eğitim faaliyetlerine her daim ihtimamla hassasiyet gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimat ve destekleriyle, uzaktan erişim sistemi üzerinden başarıyla tamamlanan MHP’nin 81 İl Başkanının katılımıyla gerçekleşen “İl Başkanları Eğitim Programı” sonrasında “İlçe Başkanları Eğitim Programı” MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın sorumluluğunda, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu koordinatörlüğü bünyesinde 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

İLÇE BAŞKANLARI EĞİTİM PROĞRAMINDA İŞLENECEK KONULAR

 

Açılış konuşmasını MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yapmasıyla eğitim programı başlamıştır. MHP Genel Başkan Yardımcılarının, MHP Milletvekillerinin, MHP MYK Üyelerinin ve alanında uzman Akademisyenlerin ders verdiği ilk etap Ankara, İstanbul ve İzmir’in tüm ilçelerini kapsamaktadır. Nüfusu 250.000 üzerindeki 152 ilçenin ilçe başkanı başta olmak üzere akabinde 950 ilçe başkanı kademeli olarak eğitim programına dâhil edilip program tamamlanacaktır. Türk Milliyetçiliğinden, Türk Dünyasına, Etkin İletişimden, Etkin Sosyal Medya Kullanımına, Türk Dış Politikasından, Seçim sistemine kadar çok geniş bir yelpazede eğitim çalışmaları yapılacaktır.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İlçe Başkanları, Eğitim Programı, tüm ilçe başkanları, siyaset okulu, MHP, işlenecek konular, eğitim faaliyetleri
Yorumlar
Haber Yazılımı