MHP'li Kadınlardan Ülkücü Kadın Şehitlere Vefa
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 15:41 Bu haber 2607 kez okundu
 
MHP'li Kadınlardan Ülkücü Kadın Şehitlere Vefa
MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu, İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın katılımlarıyla Ülkücü Kadın Şehitleri mezarları başında andı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Kadınlardan Ülkücü Kadın Şehitlere Vefa

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Divan Kurulu'nun da katılımlarıyla Ülkücü Kadın Şehitlerin bulunduğu kabirleri ziyaret eden MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu, Adanalı Ülkücü Kadın Şehitlerden Mürüvvet Kekilli, Ayşe Çetinkaya ve Figen Çöktü'nün kabirleri başında, tüm Şehitleri rahmet ve minnetle anarak dualar etti.

 

MHP ADANA İL KADIN ÇALIŞMA GRUBU'NDAN ÜLKÜCÜ KADIN ŞEHİTLERE VEFA

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı tarafından oluşturulan MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu, ülkücü kadın şehitleri mezarları başında ziyaret programı düzenledi. Asri Mezarlık içinde yer alan ve farklı yerlerde bulunan Mürüvvet Kekilli, Ayşe Çetinkaya, Figen Çöktü’nün mezarlarına yapılan ziyaret programına MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Divan Kurulu Üyeleri katıldı. Her bir mezarda ayrı ayrı yapılan anma programında, Adana Garnizon Şehitliği de unutulmadı. Programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş, tüm şehitler için de dualar edildi.

 

BÜNYAMİN AVCI: ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET OLDU

 

MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu'nun Ülkücü Kadın Şehitleri anma proğramıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Kısa süre önce oluşturduğumuz İl Kadın Çalışma Grubumuzun ülkücü kadın şehitlerimizi mezarlarında ziyaret programı çok anlamlı olmuştur. Dünü hafızasında tutan, geçmişimizden feyiz ve ilham alan; ülkemize, milletimize adanmış bir Hareketin temsilcileri olarak aziz şehitlerimizi asla unutamayız. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.'' dedi.

 

MHP’NİN MÜCADELESİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Birliğimizi, dirliğimizi aziz şehitlerimize borçluyuz. Bizler de yarına daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmaya mecburuz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in tüm mücadelesi, gelecek nesillerimize daha üretken, daha güçlü, daha mutlu bir Türkiye bırakmak içindir. Şehitlerimize de vefanın bir gereği olarak partili-partisiz herkesin bu mücadeleye destek olması gerektiğini düşünüyoruz.'' dedi.

 

YEŞİM AKKAŞ: ÜLKÜCÜ KADIN ŞEHİTLERİMİZDEN DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

 

MHP Adana İl Kadın Çalışma Grubu'nun Koordinatörlüğünü yapan Kadın, Aile ve Engelli Sorunlarından Sorumlu MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Ecz. Yeşim Akkaş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Bizler, dün kadınlarını da Türkiye için, Türk milletinin birliği için şehit veren kutlu bir Hareketin mensuplarıyız. Burada dualarla andığımız Mürüvvet Kekilli, Ayşe Çetinkaya, Figen Çöktü gibi kahramanlarımızın mücadelesi bugün de devam ediyor. Onların bıraktıkları lekesiz, tertemiz bayrak bugün bizim elimizde. Bizler de aynı şekilde azimle, büyük bir inançla geleceğe taşıyacağız.'' dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Yeşim Akkaş, MHP Adana, İl Kadın Çalışma Grubu, Ülkücü Kadın Şehitler, Mürüvvet Kekilli, Ayşe Çetinkaya, Figen Çöktü
Yorumlar
Haber Yazılımı