Bahçeli'den Cumhurbaşkanlığı Seçimine Yönelik Öngörü
Haber Detayı
01 Nisan 2023 - Cumartesi 22:27 Bu haber 2590 kez okundu
 
Bahçeli'den Cumhurbaşkanlığı Seçimine Yönelik Öngörü
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik manidar bir öngörüde bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Cumhurbaşkanlığı Seçimine Yönelik Öngörü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da deprem konutlarının bir yılda yapılmasını, 11 ilde yapılacak olan deprem konutlarının bir yılda yapılabileceğinin işareti olduğunu belirterek, YSK'nın Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerini belirlemek için yaptığı kura çekimine yönelik manidar bir öngörüde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ: ELAZIĞ'DA DEPREM KONUTLARI NASIL BİR YILDA YAPILDIYSA 11 İLDE DE YAPILACAK

 

Elazığ'da deprem konutlarının bir yılda yapılmasını, 11 ilde yapılacak olan deprem konutlarının bir yılda yapılabileceğine teminat gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bugün hem sevinçliyiz hem hüzünlüyüz. Sevinçliyiz, zira 2020 yılında yaşanan Elazığ'daki deprem sonrasında, Abdullah Paşa'da bu güzel konutların yapılması ve burada da insanlarımızın huzurlu ve mutlu bir yuvaya taşınması hepimizin gurur kaynağıdır. Şimdi ise hüzünlüyüz, 11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük bir felaketle karşı karşıyayız. 50 bini aşkın Şehidimiz, 100 binleri aşan yaralılarımız, yıkılan evlerimiz, acıyla dolu günlerimiz, geride bırakacak bir dönemi berabece Elazığ'da karşılıyoruz. Bugün gururluyuz. Bir yıla kala bunlar yapılmışsa, bir yıla kala 11 ilde yapılacaktır. Bu devletimizin gücüdür. Bu Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kudretidir, kararıdır, yönetimdeki arkadaşlarıyla birlik ve beraberliğidir. İşte böyle bir dönemi yaşıyoruz ama bu acıları aşacağız. İstiklal, istikrar ve istikbali tekrar Türkiye Cumhuriyeti'nde önemli bir kavram olarak değerlendireceğiz. Artık, yolumuz bu yönüyle aydınlanacak. Üzüntüleri bırakacağız, acıları aşacağız, yuvaları kuracağız, insanlarımızı mutlu, kardeşlerimizi güçlü yapacağız.'' dedi.

 

YAŞANAN AFETLERİN YARASINI SARMA KONUSUNDA HÜKUMETİN BAŞARISI

 

Son bir yılda üst üste yaşanan afetlerin yarasını sarma konusunda Devletin ve Hükumetin başarılı olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bununla ilgili olarak Aziz Gakkoşlar, bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu acılı günlerimiz içerisinde ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Siteminin birinci yılını doldurdu. Çok büyük hizmetlere, hep beraber şahit olduk. Ama bu arada salgınlar oldu, seller oldu, yangınlar oldu, hepsi aşıldı. Ama 6 Şubat'tan itibaren bir büyük felaketle karşı karşıya kaldık.'' dedi.

 

ÇEKİLEN KURADA ERDOĞAN'IN BİRİNCİ SIRADA YER ALMASINI HAYRA YORALIM

 

Yüksek Seçim Kurulu'nun Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerini belirlemek için yaptığı kura çekiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birinci sırada yer alması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu felaketi aşmak için büyük gayretler ortaya konulurken, Türkiye 14 Mayıs'ta genel bir seçime gitmektedir. Bu seçim iki kanatlıdır. Birisi Cumhurbaşkanlığı seçimi, diğeri ise milletvekilliği seçimidir. Bugün Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerini belirleyen bir karar da Yüksek Seçim Kurulu tarafından alındı. 5 yıla yakın süredir Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başında olan, lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kurada birinci sırada yerini aldı. Bu, hayra işarettir, farkında olmak lazımdır. Onun için son sözü Sayın lidere bırakmadan evvel sizlere bir şey söylüyorum. 'Bir, bir ileri' diyorum 14 Mayıs'ta. Unutmayınız, 'Bir, bir 14 Mayıs'ta ileri' diyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyor, Cenab-ı Allah'a emanet olun.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimi, yönelik, manidar bir öngörü, bulundu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı