MHP'li Durmaz'dan Akşener'in Arayışını Ti'ye Alan Sözler
Haber Detayı
05 Mart 2023 - Pazar 15:50 Bu haber 3852 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Akşener'in Arayışını Ti'ye Alan Sözler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Adayı arayışını tiye aldı.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Akşener'in Arayışını Ti'ye Alan Sözler

İyi Parti'yi kurduğundan beri Cumhurbaşkanı olma hedefinden bir milim şaşmayan ancak amacına ulaşmak için Altılı Masayı ve CHP'li Belediye Başkanlarını kullanma stratejisi uygulayan Meral Akşener'in, Altılı Masayı devirdikten sonra karşılaştığı linç kampanyasını bertaraf etmek için  Hukukçu Ersan Şen'i yeni kurgusuna alet etmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, TV seyrederken Ersan Şen’i görüp adaylık teklif eden Meral Akşener'in tutumunu, ''Ekrem olmadı E harfi serisinden Ersan olsun'' sözleriyle Tiye aldı.

 

AKŞENER'İN ALTILI MASADA OLMA NEDENİ VE MASAYI DEVİRME NEDENİ?   

 

DYP, Ak Parti ve MHP'de siyaset yaparken kendisine makam veren liderleri sırtından hançerledikten sonra Milliyetçi oyları sol cenaha yamama görevini icra etmek için İyi Parti'yi kuran Meral Akşener, en nihayetinde iktidar olmak için yol arkadaşlığı yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu'na Altılı Masayı devirerek kelek attı. Altılı Masada bulunmasının bir nedeni de sol cenaha kendisini alıştırmak olan Meral Akşener, CHP'nin iki Belediye Başkanını partisine katarak muhalefetin birinci partisi olma stratejisini CHP'nin altını oyma girişimleriyle uyguladı.

 

Altılı Masayı devirdikten sonra baştan beri Cumhurbaşkanı Adayı olarak lanse ettiği Ekrem İmamoğlu'nu ve Mansur Yavaşı adaylık için göreve çağıran Meral Akşener'in aslında bu iki ismi aday etme gibi bir düşüncesi yoktu. Çünkü, esas hedefi kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olmasıydı. Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen ancak seçileceğine bir türlü gözü kesmediği ve muhalefetin büyük partisi CHP'yi aşamadığı için olmayan Başbakanlığa talip olduğunu açıklayarak İP'e un seren Meral Akşener, Altılı Masada bir siyasi geleceğinin olamayacağını ve sol cenaha kendisini yeterince alıştırdığını düşününce, masayı devirerek kendi yoluna devam etmek istedi.

 

AKŞENER'İN TİYATRO OYUNUNA ERSAN ŞEN'İ ALET ETMESİ ALAY KONUSU OLDU

 

Partisinin GİK ve 81 İl Başkanını örgütleyerek Teşkilatının Cumhurbaşkanı adayı olarak kendisini istediği algısını oluşturan Meral Akşener, masayı devirdiği için sol cenahın linç kampanyasıyla karşılaşınca Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamayı bir süre daha erteleyerek, baştan beri sürdürdüğü tiyatro oyununu devreye soktu. Cumhur ittifakı karşıtı olması hasebiyle sol cenahın ayıla bayıla dinlediği Hukukçu Ersan Şen'i yeni kurgusuna alet eden  Meral Akşener, partisine televizyonda Cumhurbaşkanı adayı arayan Genel Başkan pozisyonuna düştü. Esas hedefi olan Cumhurbaşkanı adaylığını her an açıklaması beklenen Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda hala tiyatro oynaması, siyasetçiler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu oldu.

 

MERAL AKŞENER'İN HUKUKÇU ERSAN ŞEN'E TEKLİFİ NASIL OLDU?

 

Haber Türk'de canlı yayındayken Cumhurbaşkanı Adayı olabileceğini açıklayan Hukukçu Ersan Şen, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Buğra Kavuncu aracılığıyla kendisine programın reklam arasında ulaştığını ve adaylık konusunu görüşmek üzere partiye davet ettiğini açıkladı. İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ersan Şen ile Meral Akşener'in görüşme yapacağını doğruladı. 

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ'DAN MERAL AKŞENER'İ TİYE ALAN İKİ AÇIKLAMASI

 

Devirdiği Altılı Masayı Kumar ve Noter masası olarak tanımlayan Meral Akşener'in, bunu bir yılda ancak anlayabilmiş olmasını CHP kurmaylarına atfen söylediği geri zekalılar tanımlamasını hatırlatarak, ''Meral Hanım iki yıldan beri oturduğu masanın, Kumar ve Noter masası olduğunu nihayet anlamış!!! Bir kaç gün önce CHP kurmaylarına geri zekalılar dediği geldi aklıma nedense:)'' sözleriyle Meral Akşener'i Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İyi Parti'nin Hukukçu Ersan Şen'e teklif götürmesi konusu patlak verince Meral Akşener'i bir kez daha Ti'ye alarak, ''Siyaset bilgi birikim ve tecrübe ister.. İki sene Milleti ortak bir aday belirleyeceğiz diye oyaladıktan sonra, oturduğun masayı kumar masasıymış diye terkedeceksin, TV seyrederken Ersan Şen’i görüp adaylık teklif edeceksin… Ekrem olmadı Ersan olsun “E” leri benzer …'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, muhalefetin, Cumhurbaşkanı Adayı, arayışını, tiye aldı, MHP, siyaset, 2023 seçimi, dalga geçti
Yorumlar
Haber Yazılımı