MHP'li Yalçın'dan CNN Türk TV'ye Lütfü Türkkan Tepkisi
Haber Detayı
06 Mart 2023 - Pazartesi 11:52 Bu haber 3140 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan CNN Türk TV'ye Lütfü Türkkan Tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Lütfü Türkkan'ın Altılı Masayı barıştırma mesajını gündem yapan CNN Türk TV'ye tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan CNN Türk TV'ye Lütfü Türkkan Tepkisi

Altılı Masanın devrilmesi sonrasında ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalifleri destekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidardan indirme stratejisinin çökmesi üzerine telaşa kapılan küresel güçlerin Kılıçdaroğlu ve Akşener'i barıştırma girişimin bir parçası olduğu düşünülen İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın mesajını gündem yapan CNN Türk TV'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Şehit bacısına küfretmekle Türk Milletinin tepkisini çeken Lütfü Türkkan'ın Altılı Masayı barıştırma mesajını gündem yapan CNN Türk TV'yi anlamakta güçlük çektiklerini söyledi. 

 

ALTILI MASANIN DEVRİLMESİ KÜRESEL GÜÇLERİ TELAŞLANDIRDI

 

ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalifleri destekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidardan indirme stratejisi, Altılı Masadaki 5 siyasi partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını kabul etmesi üzerine masayı terkeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tutumu yüzünden çöktü. 

 

Amerikancıların Meral Akşener'e, İngiliz güçlerinin de Kemal Kılıçdaroğlu'na daha fazla güvendiği konuşuluyordu. Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak dayatan Meral Akşener'in Altılı Masayı daha fazla domine etmesini istemeyen İngiliz güçlerinin, Kemal Kılıçdaroğlu'na gaz vererek, Meral Akşener'in masadan ayrılmasını kolaylaştırdığı konuşuluyor.

 

Tüm bu gelişmeler üzerine telaşa kapılan küresel güçler, masayı deviren Meral Akşener'in tekrar Altılı Masaya dönmesi için harekete geçti. Altılı Masanın tekrar eski haline gelmesini isteyen Amerikalıların, İyi Parti'li siyasetçiler ve bir grup iş insanıyla görüşmeler yaptığı gündeme düştü.

 

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN AKŞENER'E ALTILI MASAYA DÖN ÇAĞRISI

 

Tüm bu gelişmelerden sonra Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş'ın adaylığının kabul edilmesi durumunda hiç gurur yapmadan masaya döneceğini ifade etmesi, İyi Parti Milletvekillerinden bazılarını heyecanlandırdı.

 

MHP'ye ihanet ettikten sonra rotası şaşan ve Şehit bacısına ve ailesine küfredecek kadar değerlerinden uzaklaşan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ''Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sakin olmak gerek.'' sözleriyle, Genel Başkanına Altılı Masaya geri dönülmesi konusunda çağrı yaptı.

 

Sendikacılık yaptığı Kamu-Sen'de Adana İl Temsilciliğinden Genel Başkanlığa kadar yükseldiği tüm makamları Milliyetçi Ülkücü Hareket'e borçlu olduğu halde MHP'ye ihanet ederek İyi Parti'ye geçen ve kendisini Milletvekili seçtiren Meral Akşener'i de sırtından hançerleyip ''Meral Akşener menfaatleri için PKK taleplerine bile evet der.'' sözlerini sarfederek Zafer Partisi'ne geçen, Ümit Özdağ ile anlaşmazlığa düşünce Meral Akşener'i suçladığı sözleri adeta yutarak tekrar İyi Parti'ye dönen İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, ''Hala şans var, geç değil. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gelin millete soralım. Milletten büyük hakem mi var? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in defalarca taahhüt ettiği üzere, sonuç ne çıkarsa çıksın, kimin adı çıkarsa çıksın uyacağız. Bu tarihi bir sorumluluktur.'' diyerek, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin masa altından destek verdiği Altılı Masaya tekrar geri dönülmesine destek açıklaması yaptı.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN CNN TÜRK TV'YE LÜTFÜ TÜRKKAN TEPKİSİ

 

CNN Türk TV'de yayınlanan Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Ne Oluyor? programında; Meral Akşener'in Altılı Masaya dönmesi için çağrı yapan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medyadan paylaştığı ''Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Sakin olmak gerek.'' mesajının okunmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Lütfü Türkkan denen bir siyasi müptezelin tivitini konu eden CNN Türk TV ne yapmaya çalışıyor anlamakta zorluk çekiyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Altılı Masayı, barıştırma mesajını, gündem yapan, televizyona, tepki gösterdi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı