MHP'li Durmaz'dan Masayı Deviren Akşener'e Gönderme
Haber Detayı
04 Mart 2023 - Cumartesi 20:57 Bu haber 4888 kez okundu
 
MHP'li Durmaz'dan Masayı Deviren Akşener'e Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Altılı Masayı deviren Meral Akşener'e yönelik manidar değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz'dan Masayı Deviren Akşener'e Gönderme

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masayı devirmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Altılı Masanın Kumar ve Noter Masası olduğunu geç anlayan Meral Akşener'i, CHP kurmaylarına atfen söylediği geri zekalılar tanımlamasıyla ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözleriyle vurdu.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ, AKŞENER'İ BAHÇELİ'NİN SÖZLERİYLE VURDU

 

DYP, Ak Parti ve MHP'de siyaset yaparken kendisine makam veren liderleri sırtından hançerledikten sonra Milliyetçi oyları sol cenaha yamama görevini icra etmek için İyi Parti'yi kuran Meral Akşener'in, en nihayetinde iktidar olmak için yol arkadaşlığı yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu'na Altılı Masayı devirerek kelek atması üzerine, ilk değerlendirmelerini farklı bir şekilde yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'nin sosyal medya hesabından paylaşılan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ''Unutmayınız bir kere satan yine satar. Vefasızlık imansızlıktır, ihanete iltifat ve ihtiramdır.'' sözlerini paylaşarak mesaj verdi.

 

İkinci değerlendirmesini de aynı şekilde yapan MHP'li Sadir Durmaz, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Meral Akşener'e yönelik söylediği, ''NATO'cu oldunuz, PKK'lı Demirtaş'ın özgürlüğünü savundunuz, FETÖ’ye sığındığınız, eşit vatandaşlık üzerinden Kürdistan’a göz kırptınız, Diyarbakırlı oldunuz, döndünüz Rumeli türküsü çağırdınız, olmadı Ahlat dediniz, dümen kırıp HDP Kürt siyasi hareketinin temsilcisidir diyerek düğümlendiğiniz. Gelin görün ki dikiş tutmadınız, adam olamadınız.'' sözlerini paylaştı.

 

MHP'Lİ SADİR DURMAZ MERAL AKŞENER'İ KENDİ SÖYLEMİYLE VURDU

 

Geçmişte 'İleri derecede geri zekalı'' dediği Ahmet Davutoğlu'nu kurduğu Altılı Masaya alan Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kurmaylarına ''Geri Zekalı, Ahmak'' diyen Meral Akşener ile hiçbir şey olmamış gibi ittifak ortaklığına devam ediyordu. İttifak ortağının kurmaylarını Saraçhane tiyatrosunda telefonla görüşmeyi akıl edemedikleri için geri zekalılıkla suçlayan Meral Akşener, kendisinin ya da kurmaylarının bunu o zaman akıl edemediklerini ise pas geçiyordu. Meral Akşener'in Altılı Masayı devirmesi üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP'li Sadir Durmaz, geri zekalılık tartışmasını başka boyuta taşıdı.

 

Devirdiği Altılı Masayı Kumar ve Noter masası olarak tanımlayan Meral Akşener'in, bunu bir yılda ancak anlayabilmiş olmasını CHP kurmaylarına atfen söylediği geri zekalılar tanımlamasını hatırlatarak Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Meral Hanım iki yıldan beri oturduğu masanın, Kumar ve Noter masası olduğunu nihayet anlamış!!! Bir kaç gün önce CHP kurmaylarına geri zekalılar dediği geldi aklıma nedense:)'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Altılı Masa, deviren, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı