MHP'li Büyükataman: Gerçekte Kimin Adayı Olduğu Net
Haber Detayı
23 Mart 2023 - Perşembe 04:42 Bu haber 1806 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Gerçekte Kimin Adayı Olduğu Net
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayının gerçekte kimin adayı olduğunun ortaya çıktığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Gerçekte Kimin Adayı Olduğu Net

Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yaptığı ziyaret sonrasında yaşanan siyasi gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Kemal Kılıçdaroğlu’nun özünde bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen HDP’nin adayı olduğunun bir kez daha ayyuka çıktığını söyledi.

 

HDP ALTILI MASANIN 7. ORTAĞI MODUNA GİRDİ

 

Yabancı gözlemcilerin ''Dünyanın en önemli seçimi'' olarak tanımladığı Türkiye'deki siyasi gözlemcilerin ''Türkiye'nin kader seçimi'' olarak nitelendirdiği 2023 seçimleri öncesinde siyasi partilerin ittifak görüşmeleri hızlandı. Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, masaya dışarıdan destek veren HDP'yi ziyaret ederek anlaştı. Cumhurbaşkanı Adayı çıkarmama kararı alan HDP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği kesinleşti. Masa altından destek verdiği Altılı Masaya 7. ortakmış gibi davranma moduna giren HDP'li yöneticilerin bölücü söylemleri artarken, Türk milliyetçisi geçinen İyi Parti Yavuz Ağıralioğlu'nun ''İstemem Yan Cebime koy Tiyatrosu'' dışında sessizliğe büründü.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN ALTILI MASA VE HDP DEĞERLENDİRMESİ

 

Altılı Masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yaptığı ziyaret sonrasında yaşanan siyasi gelişmelere yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını açıklaması malumun ilanıdır. Zira HDP’nin talep ettiği her konuda aynı fikirde olan Kemal Kılıçdaroğlu varken ikinci bir aday çıkarmaları beklenemezdi. HDP ile kapı arkasında koltuk pazarlığı yapan Kılıçdaroğlu zaten kayyum uygulamalarına ve parti kapatmaya karşı olduğunu söyleyerek HDP ile aynı çizgide olduğunu defalarca ispat etmiştir. Sözde Altılı Masa’nın ve CHP’nin adayı olarak ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun özünde bebek katili Öcalan’a özgürlük isteyen HDP’nin adayı olduğu bugün bir kez daha ayyuka çıkmıştır.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Altılı Masanın, Cumhurbaşkanı adayı, gerçekte, kimin adayı, olduğu, ortaya çıktı, 2023 seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı