Bahçeli: MHP'ye Biçtikleri Kefeni Kendileri Giyecek
Haber Detayı
07 Haziran 2022 - Salı 12:40 Bu haber 2317 kez okundu
 
Bahçeli: MHP'ye Biçtikleri Kefeni Kendileri Giyecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'ye kefen biçenlerin o kefeni kendilerinin giymek zorunda kalacağını söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: MHP'ye Biçtikleri Kefeni Kendileri Giyecek

Tüm imkanlarıyla seçimlere hazırlanan MHP'nin oy oranlarını düşük gösterme yarışına giren anketçilere ve siyasetçilere meydan okuyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüze yüze kuyruğa kadar yaklaşılan seçimlere az kaldığını belirterek, MHP'ye kefen biçenlerin günü saati geldiğinde o kefeni bizatihi kendilerinin giymek zorunda kalacağını söyledi.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'NIN HEDEFLERİNİ ANLATIYORUZ

 

Ülkemizin her yöresiyle, milletimizin her ferdiyle gönül köprüleri kuruyor, bu köprüde kucaklaşmanın, uzlaşmanın ve paylaşmanın güzelliklerini tadıyoruz. Yürekte olanı görmek için yürekten ilerliyor, yüreğimizle bakıyoruz. Duruşumuzu samimiyet ve sevgiyle pekiştiriyoruz. Mücadelemizi inançla ve iradeyle sürdürüyoruz. Siyasi, ahlaki ve vicdani hiçbir ölçü tanımayan, İlkesi, iradesi ve heyecanı olmayan, Yalan, riya ve istismardan başka sermayesi kalmayan, Sorunlara başka başkentlerin odağından bakan, Başarısız, kötü niyetli, şaibeli ve zillete düşmüş çirkef siyasi zihniyetlerin maskesini indirmek için mücadele ediyoruz. Bunun yanında Cumhur İttifakı’nın gelecek hedeflerini anlatıyoruz. MHP'nin muazzez siyasetini, muhtevalı mesajlarını yüksünmeden ve öf bile demeden aktarıyoruz. Hiçbir insanımızı dışlamıyor, hiçbirisini önemsiz görmüyoruz.

 

SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

 

MHP olarak, bütün imkânlarımızı seferber ederek, bunun yanında geceyi gündüze katarak 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlanıyoruz. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temasıyla icra ettiğimiz çalışmaların cesameti günden güne etkinlik, derinlik ve genişlik kazanmaktadır. Tıpkı bir derviş sabrıyla, tıpkı bir akıncı cesaretiyle, tıpkı vatan nöbeti tutan bir kahraman edasıyla, tıpkı sevdası uğruna dağları delen bir Ferhat adanmışlığıyla milletimize hizmet aşkıyla dolup taşıyoruz. Merhum Şairimiz Necip Fazıl Kısakürek’in söylediği gibi; Doğar bir gün benim günüm, Çoğu gitti, azı kaldı. Kırk gün, kırk gece düğünüm, Çoğu gitti, azı kaldı. Ektik, ektik yetişecek, Çoğu gitti, azı kaldı. Bütün yollar bitişecek, Çoğu gitti, azı kaldı. Yüze yüze kuyruğa kadar yaklaştığımız da ortadadır.

 

ANKETÇİLER BİZİ YOK SAYDIKÇA DAHA ÇOK VAR OLACAĞIZ

 

2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur zaferi, Cumhuriyet’in birinci yüzyılıyla birlikte ikinci yüzyılına girişinin ilk adımı da coşkuyla kutlanacaktır. Şurası kesindir ki, yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz, ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP'nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere, sipariş kamuoyu araştırmalarıyla devamlı itibar cellatlığı yapanlara diyoruz ki, sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız. Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş, ha uçurmuş ha uçurumdan itmiş, hiç ama hiç önemli değildir.

 

ALAYINIZ BİRDEN GELİN FARKETMEZ

 

Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar. Hangi talimatı, hangi tembihi almışlarsa durmasınlar tatbik etsinler. Birisi değil, tek tek değil, alayı birden üzerimize gelsinler. Hiç fark etmez, demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır. Biz ankete değil, gönlünü ve yüreğini açan, dudaklarından dua ve destek sözleri tane tane dökülen yurdumun ve milletimin tertemiz insanlarına bakıyoruz. Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim. Anketle var olmadık ki, anket olmayınca yok olalım. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir. 

 

CUMHUR MHP'Yİ MÜKAFATLANDIRACAK

 

Cumhur, fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur, MHP'yi mükafatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Merhum Yahya Kemal Beyatlı’nın “Deniz Türküsü” isimli şiirinde belirttiği gibi, Çıktığın yolda, bugün yelken açık, yapayalnız, Gözlerin arkaya çevrilmeyecek, pervasız, Yürü! Hür maviliğin bittiği son hadde kadar! İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar. Biz yürüyoruz, yürüyüşümüz korkakları ürkütüyor. Biz yürüyoruz, yürüyüşümüz hainleri telaşlandırıyor. Biz yürüyoruz, yürüyüşümüz Türkiye düşmanlarının uykularını kaçırıyor. Bizi durduracaklarmış, ne masal şey; bizim durmamız demek Türklüğün susması demektir. Bizi durduracaklarmış, ne tuhaf şey; bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. Şirret emel sahipleri boşuna heves etmesin, ne duracağız, ne yorulacağız, ne de yılacağız. 

 

MHP ÖNÜNE BAKIYOR, MÜCADELESİNE ODAKLANIYOR

 

Cenab-ı Allah Necm Suresi’nde şöyle buyuruyor: “İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır.” Biz çalışıyoruz, Allah için, millet için, vatan için, istiklal için, istikbal için, evlatlarımız için, henüz doğmamış yavrularımız için çalışıp çabalıyoruz. Çalışmamızın karşılığını üç beş anketçi müsveddesinden, beş on yarım porsiyon aydın ve kiralık kalemden beklemiyoruz, bunu aklımızdan dahi geçirmiyoruz. Milletimiz görsün, duysun ve taltif etsin yeter diyoruz. Allah’ımız bilsin ve takdir etsin tamamdır inancındayız. Gerisi kuru gürültüdür, laf salatasıdır, zillet ağzıdır. MHP önüne bakıyor, mücadelesine odaklanıyor. Cumhur İttifakı Türkiye’yi büyütme ve yükseltme arayış ve amacına kilitleniyor. Şunun da farkındayız ki, gerçek anketi yapacak olan asıl güç millettir. Hiç kimse suyu bulandırma, ortalığı karıştırma sinsiliğine kapılmasın. Bu yolun sonu çıkmaz sokaktır, sonucu ise soytarılıktır.

 

MHP'YE KEFEN BİÇENLER, O KEFENİ KENDİLERİ GİYMEK ZORUNDA KALACAK

 

MHP'ye kefen biçenler, günü saati geldiğinde o kefeni bizatihi kendileri giymek zorunda kalacaklardır. Biraz daha kendi kendilerini avutsunlar. Biraz daha yalana, dolana ve dalavereye bel bağlasınlar. 2023 yılında Türk milleti sevdalılarını mahcup etmeyecektir. Hasımlarını da kesif bir mağlubiyetle tanıştıracaktır. Dava arkadaşlarımdan bilhassa rica ediyorum, sahtekarların fermanı olan anketlere asla itibar etmesinler, hatta bununla da kalmayıp ellerine geçirdiklerini buruşturup çöp sepetine fırlatsınlar. İl il dolaştık, ilçe ilçe dolaşıyoruz, köylere kadar gidiyoruz. Nerede bir vatandaşımız varsa onunla görüşüyor, derdimizi anlatıyor, dertlerini dinliyor, 2023 yılı için anlaşıyoruz.

 

MUHALİFLERİN MASASI; HIYANETİN, HUSUMETİN VE HEZİMETİN MASASIDIR

 

Henüz Cumhurbaşkanı adayını bile açıklayamayan zillet ittifakına Türk milletinin yüzü dönüktür. Bunu da çok açık görüyoruz. HDP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün, muhasım çevrelerin masa altında gizlendiği altılı masaya Türk milletinin itimadı asla yoktur. Bu masa kinin, kirin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bu masa hıyanetin, husumetin ve hezimetin masasıdır. Bu masa zilletin mayalandığı, her yerinde çatlakların ve çürüklerin olduğu zararlı kımıl masasıdır. Türkiye’nin geleceği şaibeli masayla, Makyavelist komployla, siyaset mantarlarıyla değil, cumhurun muazzez iradesiyle tecelli edecektir. Bizim ayaklarına çıyanların tutunduğu masamız yoktur, buna mukabil çok şükür milletimiz vardır. Umudumuz millettir, huzurumuzun ufku milli birlik ve dayanışma ruhudur. Biz masalara yüz sürmeyiz, masalarda keyif çatmayız, milletimiz ne diyorsa ona kulak veririz, ne istiyorsa onu yaparız, neyi hedefliyorsa onu söyler, ona hizmet eder, onunla bir ve beraber oluruz. 

 

SEVDAMIZ MİLLETTİR, GÜCÜMÜZ DEVLETTİR

 

Sevdamız millettir, gücümüz devlettir. Çünkü biz; Dedem Korkut’un, Ahmet Yesevi’nin, Hacı Bektaş’ın tarihten gelen sesiyiz. Çünkü biz; Kürşad’ın, Ertuğrul neslinin, Milli Mücadele kahramanlarının maziden ulaşan heybetiyiz. Bizim duruşumuz, zedelenmek, aşağılanmak, hor görülmek istenen milli onurun duruşudur. Bizim sesimiz, teslimiyetçi, tavizkâr ve kişiliksiz zillet siyasetine karşı halkın, hakkın ve haklının gür sesidir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, kefen biçenler, o kefeni, kendileri, giymek zorunda, kalacak, 2023 seçimleri, biz hazırız, çoğu gitti, azı kaldı, seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı