MHP'li Ersoy: Telafisi Olmayan Seçimde Tarafını Seç
Haber Detayı
26 Nisan 2023 - Çarşamba 19:29 Bu haber 2959 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: Telafisi Olmayan Seçimde Tarafını Seç
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, telafisi olmayan 14 Mayıs seçimlerinde yapılacak tercihin önemi hakkında uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy: Telafisi Olmayan Seçimde Tarafını Seç

14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği esnaf ziyareti ve ev toplantılarında seçimlerin önemi üzerine vatandaşlar ile sohbet eden MHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Adana Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, seçmenlerin tercihini kolaylaştırıcı soruları ve tespitleriyle vatandaşların ilgisini çekiyor. 

 

MHP'Lİ ERSOY'DAN SEÇMENLERİN İLGİSİNİ ÇEKEN ZİYARETLER

 

MHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Adana Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, tevazu sahibi kişiliği, gayreti ve yardımseverliğinin yanı sıra sorunlara çözüm odaklı samimi yaklaşımıyla sahada büyük ilgi görüyor. Ersoy, sadece seçim çalışmaları yapmıyor aynı zamanda hemşehrileriyle sohbet edip, sorunlarını da dinliyor.

 

Ziyaretlerinde 14 Mayıs seçimlerine yönelik çarpıcı tespitlerde bulunan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy, ''ABD Başkanı Biden’in ‘Erdoğan’a karşı muhalefeti destekleyeceğiz’ şeklinde açık ifadesi var. ABD, başta Fransa ve diğer AB ülkeleri hepsi Millet İttifakı’na, muhalefete neden destek veriyor; düşünmek lazım!'' sözleriyle, vatandaşların tercihini kolaylaştırıcı sorular soruyor.

 

MUHALEFETE OY VERMENİN ANLAMI?

 

Cumhur İttifakını iktidardan indirmek için gayret sarfeden muhalefet partilerine oy vermenin ne anlama geldiği konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy, ''Dolayısıyla, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimde; Türk Milletini Anadolu’dan çıkarmak isteyenlerle, Türkiye’nin açık düşmanlarıyla gönül birliği içinde olmak, onların yönlendirdiği muhalefete destek vermek, Türkiye’nin bölünmesine, imha edilmesine bilerek veya bilmeyerek onay vermek demektir.'' dedi.

 

14 MAYIS SEÇİMLERİ İKİ ZIT İTTİFAK ARASINDA

 

14 Mayıs seçimlerinin telafisinin olmadığına dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Birbirine benzer iki seçenek arasında tercih yapmak zordur ama 14 Mayıs seçimi ise iki zıt ittifak arasındadır. Bir tarafta Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa etmeye yeminli Cumhur İttifakı, diğer tarafta Türkiye’nin düşmanları ve o düşmanların destek verdiği bir muhalefet var. O yüzdendir ki 14 Mayıs’ta yapılacak tercih en kolay tercihtir. 14 Mayıs’ın telafisi yoktur; tarafını seç, rahat et!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, 14 Mayıs seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı