MHP'li Başkan Aslan: Hainlere Karşı Mücadelemiz Sürecek
Haber Detayı
16 Temmuz 2022 - Cumartesi 10:37 Bu haber 2360 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan: Hainlere Karşı Mücadelemiz Sürecek
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, hainlere karşı aynı ruh ve heyecanla mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan: Hainlere Karşı Mücadelemiz Sürecek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Karaisalı'da düzenlenen programlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde ezan ve selaların Türk Milletini küresel saldırılara karşı bütünleştirdiğini hatırlatarak, aynı ruhla vatanı korumaya devam edeceklerini söyledi.

 

KARAİSALI'DA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

 

Adana’nın Karaisalı İlçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlediği saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Sevda Güngör'ün kabrinin ziyaretiyle başladı. Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçe protokolü ve şehidin yakınlarının katıldığı anma programında Kuran’ı Kerim okunarak dualar edildi. Ardından Güngör’ün kabrine kırmızı gül bırakıldı. İlçe protokolü, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Ak Parti'li yöneticiler, Ülkü Ocakları yöneticileri ve vatandaşların katılımlarıyla Karaisalı İlçesinde gerçekleştirilen programlar, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.  

 

BAŞKAN ASLAN'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ AÇIKLAMASI

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle katıldığı proğramlar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit Özel Harekat Polisi Sevda Güngör’ün Karaisalı’ya bağlı Çatalan Mahallesi'ndeki kabrini ziyaret ettik. Kur'an-ı Kerim okunup dualar edilen programda Güngör’ün kabrine kırmızı gül bıraktık. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu fotoğraf sergisini İlçe Kaymakamımız Mert Kumcu ve İlçe Protokolü ile birlikte gezerek, Anı Defterine duygu ve düşüncelerimizi yazdık. İlçe merkezinde Demokrasi ve Milli İrade Yürüyüşü gerçekleştirip, Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına hemşerilerimizle beraber demokrasi nöbeti tuttuk. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde ezan ve selalar kalplerimizi nasıl bütünleştirdiyse bu gece de çocuğumuzla, gencimizle, yaşlımızla tek yumruk aynı ruhla ilçemiz merkezinde birlik olduk. Küresel güçlere ve yerli işbirlikçilerine karşı mücadelemizin devam edeceğini kararlılıkla ortaya koyduk. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Demokrasi Uğruna Türkiye Aşkına şehadete yürümüş olan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.'' dedi.

 

Resim

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Sezai Yılmaz, 15 Temmuz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı