MHP'li Avcı: Hainlere Merhamet Eden Hainle Aynıdır
Haber Detayı
15 Temmuz 2022 - Cuma 14:26 Bu haber 2537 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Hainlere Merhamet Eden Hainle Aynıdır
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, hainlere merhamet edenlerin hainlerle aynı konumda olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Hainlere Merhamet Eden Hainle Aynıdır

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, FETÖ terör örgütüne sempati duyarak onlara merhamet ve af dileyenlerin konumunun FETÖ ile aynı konumda olduğunu belirterek, emperyalizmin uşaklığını yapanlara ve Coni'nin çocuklarına asla geçit vermeyeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN AVCI: BAHÇELİ'NİN O GECE YAKTIĞI MEŞALEYİ UNUTAMAYIZ

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Fetö eliyle 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişimiyle işgal edilmeye çalışıldığını hatırlatan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, işgale karşı direnen Türk Milletinin zillete izin vermediğine dikkat çekerek, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin feraset, basiret ve cesaretle yaktığı milli meşalenin o karanlık geceyi aydınlatması, ihanetin maskesini indirmesi, milli yüreklere yol açması asla unutulamaz'' dedi.

 

MİLLİ ŞUUR KARŞISINDA HEZİMETE UĞRADILAR 

 

Küresel güçler adına hareket eden FETÖ'yü durduran Türk Milletinin Milli Şuur ile harekete geçmesinin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Kırk, elli yıldır Türk Milleti’nin inancını istismar eden, gençliğini çalan, kanını emen, milli servete çöken, devlet kadrolarına, yerel yönetimlere çöreklenen, devlet, millet hayatının her alanını ahtapot gibi saran Fetö terör örgütünün küresel emperyalizm namına kalkıştığı darbe girişimi, harakete geçen milli şuur karşısında hezimete uğramıştır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 15 Temmuz, ayağa kalkan ehli imanın ayaklar altındaki ehli salibe karşı yeni bir yükseliş timsali olmuştur." dedi.

 

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNE MERHAMET EDENLER ONLARLA AYNI KONUMDADIR

 

FETÖ terör örgütüne sempati duyarak onlara merhamet ve af dileyenlerin konumu hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Fethullah Gülen çetesi, Fetö, din kisvesi altında kendini gizlemiş haindir, zalimdir, katildir; Türk Milleti’nin ve İslam'ın azılı düşmanıdır. Bu melun terör örgütüne sempati duyan, merhamet ve af dilenen kim varsa hepsi Fetö ile aynı konumdadır. Bu ülkede emperyalizmin uşaklarına, Coni'nin çocuklarına dün geçit vermedik, bugün ve yarın da asla geçit vermeyeceğiz. Canımız pahasına da olsa vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, milli irademize sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi. 

 

İŞGALE KARŞI DİRENİRKEN ŞEHİT OLANLARI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde ve bu vesileyle; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'müzün hayırlara vesile olmasını diliyor; işgale direnen, hainlere göğsünü siper eden, vatan uğrunda can verip şehadete eren 251 kahramanımızı rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize esenlikler niyaz ediyorum. Cenab-ı Allah devletimizi, milletimizi karanlık gecelerin şerrinden korusun; birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, hainlere, merhamet eden, hainlerle, aynı konumda, af dileyen, 15 Temmuz, darbe girişimi, Milli Mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı