MHP'li Akçay: Onlara Sahip Çıkanlar Sandığa Gömülecek
Haber Detayı
15 Temmuz 2022 - Cuma 18:34 Bu haber 2083 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Onlara Sahip Çıkanlar Sandığa Gömülecek
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, hala Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışan terör örgütlerine sahip çıkanların 2023 seçimlerinde sandığa gömüleceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Onlara Sahip Çıkanlar Sandığa Gömülecek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle emellerine ulaşamayan hainler ve efendilerinin hala Türkiye’ye diz çöktürmeye çalıştığını belirterek, Türk Milletinin FETÖ'ye sahip çıkanları ve PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapanları 2023 seçimlerinde sandığa gömeceğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ

 

15 Temmuz 2016’da emperyalist uşağı fetö’cü hain teröristler, ülkemizi işgal ederek topyekûn Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Türk Milletine diz çöktürmek, millî iradeyi, devlet kurumlarını ele geçirmek için darbe girişiminde bulunmuştur. Türk Milleti canı pahasına tankların önünde durmuş, gözünü kırpmadan kurşunlara meydan okumuş, bombalara etten duvar örmüştür. Şehit olmuş ancak devletimize diz çöktürmek isteyen hainlere ve efendilerine geçit vermemiştir.

 

TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNE SAHİP ÇIKTIĞI GÜNDÜR

 

Gazi Meclisimiz, milletimizin şanına yaraşır bir şekilde fetö’cü hainlerin ve emperyalistlerin oyunlarını bozmuş, Meclisin işgalini önlemiştir. Bu anlamda 15 Temmuz, Türk milletinin iradesine sahip çıktığı, yeniden diriliş destanını yazdığı gündür. 15 Temmuz hain darbe girişimi, siyasi görüşümüz ne olursa olsun vatan, millet ve bayrak ortak paydasında buluşup düşmanlara ve hainlere karşı birlikte hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha göstermiştir. 

 

ZİLLET İTTİFAKI FETÖ'YÜ MEŞRULAŞTIRMA YARIŞINA GİRDİ

 

Ancak, fetö ağzıyla konuşan zillet ittifakı 15 Temmuz darbe girişimine “tiyatro, kontrollü darbe” diyerek fetö terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışmakta, terör örgütleriyle mücadele için 20 Temmuz 2016’da çıkarılan OHAL Kararnamesini “asıl darbe” olarak nitelendirmektedir. Miting meydanlarında cezaevlerindeki fetöcü hainlerin adlarını okuyarak alkışlatan Kılıçdaroğlu, helalleşme adı altında pkk ve fetö terör örgütünü meşrulaştırma sevdasına devam etmektedir. Fetö terör örgütünün ağızıyla konuşan zillet ittifakı, her fırsatta fetö’yü meşrulaştırmaya çalışmakta, iktidara geldikleri takdirde tutuklanan ve kamudan ihraç edilen fetöcüleri serbest bırakacağını söylemektedir.

 

TÜRK MİLLETİ 2023 SEÇİMLERİNDE ONLARI SANDIĞA GÖMECEK

 

Türk Milleti, 15 Temmuz’da tek vücud olarak fetö’cü hainleri tarihin karanlık sayfalarına gömdüğü gibi 2023 seçimlerinde de fetö’ye sahip çıkan, pkk’nın siyasi kolu HDP ile işbirliği yapan ve Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet eden zillet ittifakını sandığa gömecektir. Uzun yıllar sinsi ve sistematik şekilde, devlet ve toplum hayatına virüs gibi sızan Fetö’yle mücadele 15 Temmuz akşamı sona ermemiştir, yoğun ve kararlı bir şekilde devam etmektedir. FETÖ’nün en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilinceye kadar FETÖ’yle mücadeleye devam edilmeli, Pensilvanya’daki teröristbaşı ülkemize getirilerek yargılanmalıdır. MHP olarak Fetö’nün kökünün kazınması için atılan her adımı desteklemeye devam edeceğiz.

 

EMELLERİNE ULAŞAMAYAN HAİNLER VE EFENDİLERİ TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞIYOR

 

15 Temmuz hain darbe girişimiyle emellerine ulaşamayan hainler ve efendileri; bugün siyasi kuşatmalar, terör örgütleri, ekonomik operasyonlar ve içimizdeki işbirlikçileriyle Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışmaktadır. Türk Milleti hiçbir hain güce boyun eğmeyecek, yenilmeyecektir. Darbecilere göğsünü siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimiz ile ülkemize ve demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarımıza şükran ve saygılarımı sunuyor, Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutluyorum.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Erkan Akçay, Türkiye, diz çöktürmeye, çalışanlar, sahip çıkanlar, 2023 seçiminde, sandığa gömülecek, muhalifler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı