Bakan Soylu'dan Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama
Haber Detayı
16 Temmuz 2022 - Cumartesi 15:20 Bu haber 7436 kez okundu
 
Bakan Soylu'dan Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında manidar açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu'dan Bahçeli Hakkında Manidar Açıklama

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün 6. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen törene katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasının bir bölümünü paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, binlerce Ak Parti'linin sosyal medyada paylaştığı konuşma hakkında ''Büyüğümüz Devlet Bahçeli’nin bizlere nasihati'' değerlendirmesini yaptı.

 

SARAÇHANE MEYDANI'NDA DÜZENLENEN 15 TEMMUZ TÖRENİ

 

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nün 6. yıl dönümü nedeniyle, FETÖ hain darbe girişimi saldırılarında 14 kişinin şehit edildiği, 152 kişinin yaralanarak gazi olduğu Saraçhane Meydanı'nda binlerce vatandaşın katılımlarıyla anma töreni düzenlendi. Törende konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Milletine, MHP'lilere ve Ak Partililere önemli mesajlar verdi.

 

BAHÇELİ'DEN TÜRK MİLLETİNE TARİHİ UYARILAR

 

Türkiye’den yana olanlarla Türkiye’nin karşısında duranların mücadelesinin devam ettiğini belirterek, 15 Temmuz'da FETÖ hain darbe girişimini durduran Türk Milletinin hain ve husumet cephesinin yeni pusularına karşı uyanık olması gerektiği uyarısında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye'yi ele geçirmeye kalkışanların senaryolarını tamamen yırtıp atmak için; doğrulalım, ayağa kalkalım, hainleri güldürmeyelim, darbecilere el ovuşturmayalım, bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrak altında hep beraber toplanalım. Daha fazla kaynaşalım, saflarımızı daha da sıkı tutalım. Gün dayanışma günüdür. Gün kardeşliğimizi tescil ve teyit etme günüdür. Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür.'' dedi.

 

BAHÇELİ'DEN AK PARTİ'LİLERE, MHP'LİLERE VE TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRI

 

Konuşmasının son bölümünde Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, yüreği vatan aşkıyla atanlara açık çağrıda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Aziz İstanbullular. Son söz olarak, bu memleketin evladı bir siyasi partinin sorumluluğunu taşıyan bir vatan evladı olarak sizlere diyorum. Bunu yanlış yorumlamayınız, yanlış anlamayınız ama dikkatinizi çekmek için söylüyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız, aziz İstanbullular. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.'' dedi.

 

BAHÇELİ'NİN ÇAĞRISINI PAYLAŞAN AK PARTİ'LİLERİN ÖVGÜLERİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Saraçhane'deki konuşmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olan bölümünü sosyal medya hesablarından paylaşan binlerce Ak Parti'li ve ünlü siyasetçiler, paylaşımlarına şu cümlelerden her birini ekleyerek MHP Lideri Bahçeli'ye övgüler yağdırdılar: Saraçhane Meydanı'nda Bahçeli, hepimize Devlet dersi verdi... Ey Millet Devlet Bahçeli'yi iyi anlayın... Devlet adamı nasıl olunurmuş bilinsin... Adamlığın hası budur işte!.. Seni de tanıdık, anladık ve anlatıyoruz bilge lider!..  Varolsun Büyük Devlet Adamı... Allah Reisimiz Erdoğan'ı ve Bilge Lider Bahçeli'yi başımızdan eksik etmesin...

 

BAKAN SOYLU: BÜYÜĞÜMÜZ BAHÇELİ'NİN HEPİMİZE NASİHATİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Saraçhane'deki konuşmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olan bölümünü sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Büyüğümüz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Saraçhane’de hepimize nasihatı: Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatınız.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, 15 Temmuz, Saraçhane Meydanı, 15 Temmuz töreni, paylaşılan, konuşma, Ak Parti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı