Bakan Albayrak'tan Yerli ve Milli Üretim Vurgusu
Haber Detayı
14 Haziran 2020 - Pazar 09:33 Bu haber 19431 kez okundu
 
Bakan Albayrak'tan Yerli ve Milli Üretim Vurgusu
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yerli ve Milli Üretim yapan sanayicilere ve üreticilere destekleyeceklerinin artacağını söyledi.
EKONOMİ Haberi
Bakan Albayrak'tan Yerli ve Milli Üretim Vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda Yerli ve Milli Üretim vurgusu yaparak, yeni dönemde yerli ve milli ihracat odaklı büyüme politikalarını geliştireceklerini, ertelenen yatırımları daha güçlü bir şekilde devreye alacaklarını ve Yerli ve Milli Üretim yapan sanayicilere ve üreticilere destekleyeceklerinin artacağını söyledi.

 

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM YAPANLARI DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DESTEKLEYECEĞİZ

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Yerli üretimi desteklemek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bankalar finansman paketi açıkladı. Yerli ve milli teknolojik hamlelerimiz, ekonomimiz, dış politikamız, dijital diplomasimiz ve ulusal güvenlik çalışmalarımız ile dijital geleceğe hazırız! İthalatı azaltıp, ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ediyoruz. Yeni dönemde yerli ve milli ihracat odaklı büyüme politikamızı daha güçlü şekilde uygulayabilmek için sanayicimize daha çok destek vereceğiz. Yatırımlarımızdaki odağımız: Milli Üretim. Son dönemlerde ertelenen yatırımların daha güçlü bir şekilde devreye alınmasını hedefliyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yerli ve Milli Üretim, Ertelenen yatırımlar, yerli üretime destek, ekonomi haberleri, üretim haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı