MHP'li Büyükataman: Darmadağın Olmaya Mahkumsunuz
Haber Detayı
17 Şubat 2022 - Perşembe 10:41 Bu haber 3918 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Darmadağın Olmaya Mahkumsunuz
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, gizli amaçlarını deşifre eden MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan Ali Babacan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Darmadağın Olmaya Mahkumsunuz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısının amacını deşifre etmesinden rahatsız olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, terör örgütlerinin uzantılarıyla masa altından sırlaşan ihanet erbaplarının, Lider Devlet Bahçeli'nin kutlu seslenişiyle her zaman darmadağın olmaya mahkum olduğunu söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına ve toplantı sonuç bildirgesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu açıklama ile altı parti bölücülüğün elebaşı HDP’nin dayatmalarını metnin içine kurnazca serpiştirerek benimsediklerini ispat etmişlerdir. Burada yuvarlak masa, altında HDP, onun HDP'nin ayakları altında Avrupa Konseyi, Avrupa Birliği ve ABD var. Şimdi, yuvarlak masa etrafında toplanmanın manası iyi anlaşılmıştır. Avrupa Konseyi’nin ve Avrupa Birliği’nin normlarına bağlı kalacaklarmış. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bu nasıl bir köksüzlüktür? Bu nasıl bir gayri milliliktir? Ey zillet ittifakı, bu kadar mı yabancılaştınız? Bu kadar mı yozlaştınız? Bu kadar mı başkalaştınız? Avrupa Konseyi’nin terörist Demirtaş ile Sorosçu Osman Kavala hakkındaki melanet görüşlerine bağlı kalacaklar mı? Türkiye aleyhtarı hasmane tutumuna destek olacaklar mı? Avrupa Konseyi, ABD'nin, Avrupa Birliği'nin normu aynı, birleştikleri yer HDP, kulandıkları yer 6’lı ganyan. Cumhur İttifakı için genel geçer bir norm vardır, o da Türk milletinin hakimiyet ve hükümranlık normlarıdır. Bizim için tek geçerli norm Türkiye normudur.'' dedi.

 

BAHÇELİ'NİN FOYALARINI ORTAYA ÇIKARMASINDAN RAHATSIZ OLAN ALİ BABACAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 6 muhalefet partisi genel başkanlarının yer aldığı Yuvarlak Masa toplantısının amacını deşifre etmesi üzerine, foyalarının ortaya çıkmasından rahatsız olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Bizim gibi tam demokratların ülkemizi taşımak istediği noktada, Bahçeli’nin zihniyetine yer yok. Bahçeli Anayasa Mahkemesi’ni kapatmak isteyedursun; tam demokratların arzusu, Türkiye’nin gerçek bir anayasal demokrasiye kavuşmasıdır. Türkiye’nin Avrupa normlarına yükselmesi, hedefi krizlerin ortağı Bahçeli’yi rahatsız etmiş. Bahçeli, bu ülkeyi aşağı çekmek için paçamıza asıladursun, bu ülkenin kanatlanmasına asla engel olamayacaktır.'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN ALİ BABACAN'A CEVAP

 

Pazarcı esnafının attığı “davar çobanı” tokadından beri ortalıkta pek görülmeyen Ali Babacan, Ahlatlıbel’de kurulan ihanet masasında yiyip içtiğinin yan etkisinden mi yoksa cesaret hapını fazla kaçırdığından mı bilinmez Sayın Genel Başkanımıza dil uzatmaya kalkmış. Yedek akçe Babacan’ın “Ülkeyi taşımak istediğimiz noktada Devlet Bahçeli’nin zihniyetine yer yok.” sözleri, zilletin ortaklarıyla birlikte ülkeyi nereye taşımak istediğinin ispatı niteliğindedir. 

 

ZİLLET ORTAKLARININ DEVLET BAHÇELİ'DEN RAHATSIZ OLMASININ NEDENLERİ

 

Neden mi? Devlet Bahçeli’nin zihniyeti, bin yıllardan süzülüp gelen Türk Milliyetçiliğinin bugünkü görünümüdür. Devlet Bahçeli’nin zihniyeti, Peygamber Efendimizin getirdiği kutlu mesajların tüm insanlığa ulaşmasına adanmış bir yoldur. Devlet Bahçeli’nin zihniyeti; Türk-İslam ahlakının yer yüzüne hakim kılınması, adaletin yayılması, insanlığın huzur bulmasıdır. Dünyayı kan gölüne çevirenlerin uşaklığını yapanların ülkeyi sürüklemek istediği noktada Devlet Bahçeli zihniyetine yer olmaması doğaldır.

 

ZİLLET ORTAKLARI, LİDER BAHÇELİ'NİN KUTLU SESLENİŞİYLE DARMADAĞIN OLMAYA MAHKUMDUR

 

Devlet Bahçeli’nin zihniyeti, Malazgirt’le Türkleşmeye ve İslamlaşmaya başlayan Anadolu’nun ebedî Türk yurdu olarak kalmasıdır. PKK'nın taleplerini demokratik hak olarak sunmaya çalışanların ülkeyi sürüklemek istediği noktada Devlet Bahçeli zihniyetine yer olmaması doğaldır. İhanet erbapları ne kadar birleşseler, vakitli vakitsiz toplansalar da Sayın Genel Başkanımızın kutlu seslenişiyle darmadağın olmaya mahkumdur. Terör örgütlerinin uzantılarıyla masa altından sırlaşanların bozuk zihniyetleri bu mukaddes vatanda asla itibar görmeyecektir.

 

Açıklama yok.

Resim

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, gizli amaçlarını, deşifre eden, Devlet Bahçeli, MHP, rahatsız olan, siyasetçi, Avrupa normları, Türkiye normları
Yorumlar
Haber Yazılımı