Yenikent Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Haber Detayı
14 Haziran 2020 - Pazar 10:38 Bu haber 16252 kez okundu
 
Yenikent Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi
Yenikent Ülkü Ocakları Başkanı Levent Çolakoğlu'nun yerine Anıl Özkan atandı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yenikent Ülkü Ocakları'nda Bayrak Değişimi

Ankara Ülkü Ocakları Başkanı İlker Darıcı'nın görevlendirmesiyle Yenikent Ülkü Ocakları Başkanı Levent Çolakoğlu'nun yerine Anıl Özkan atandı. Yenikent Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Anıl Özkan, düzenlenen devir teslim töreninde Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim'i öperek göreve başladı. 

 

BEKAMIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK BAŞARILI OLACAĞIZ

 

Yenikent Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Anıl Özkan, göreve başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ankara Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın İlker DARICI beyefendinin takdirleriyle Yenikent Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu bayrağı bugüne kadar layıkıyla taşıdıktan sonra görevi devreden Yenikent Ülkü Ocakları eski Başkanı Levent Çolakoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ülkücü Hareket ve Ülkemizin bekası için gece gündüz çalışarak, çıtayı daha da yukarıya taşıyıp başarılı olacağız. Vatanımıza ve Türk Milletimize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yenikent Ülkü Ocakları Başkanı Anıl Özkan, Yenikent Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Haberleri, Ülkücü Hareket, MHP Ankara, Ankara Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı