MHP Genel Merkezinden Toplantı Duyurusu
Haber Detayı
16 Şubat 2022 - Çarşamba 20:18 Bu haber 2331 kez okundu
 
MHP Genel Merkezinden Toplantı Duyurusu
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, yeni bir toplantının yapılacağı duyuruldu.
MHP Haberi
MHP Genel Merkezinden Toplantı Duyurusu

Şubat ayında MYK Üyeleri, MDK Üyeleri, Milletvekilleri ve İl Başkanları ile istişare toplantılarını tamamlayan MHP Genel Merkezi, 25-26-27 Mart tarihinde Belediye Başkanları ile Antalya'da kampa gireceğini duyurdu.

 

MHP'DEN BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

 

MHP'li Belediye Başkanlarının katılımlarıyla Antalya'da gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanları İstişare Toplantısı hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, ''Milliyetçi Hareket Partisi 'Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı' 25-26-27 Mart 2022 tarihlerinde Antalya/Belek Sueno Hotel’de yapılacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle gerçekleşecek olan toplantımızda ülke gündeminin yanı sıra 2019 Yerel seçimlerinden bugüne geçen 3 yıllık sürede belediyelerimizin performans ve hedefleri değerlendirilecektir. Bu vesileyle siz değerli Belediye Başkanlarımızın üç yıllık gerçekleşmeleri ve son iki yıla dair hedeflerinizi ihtiva eden bir rapor hazırlayarak toplantıda yanınızda bulundurmanızı rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Belediye Başkanları, İstişare Toplantısı, Antalya, MHP Kampı, değerlendirme, çalışmalar, MHP, yerel yönetim
Yorumlar
Haber Yazılımı