MHP'li Yıldırım: Haç ile Hilal'in Kavgası Bitmez
Haber Detayı
13 Haziran 2020 - Cumartesi 22:41 Bu haber 4168 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Haç ile Hilal'in Kavgası Bitmez
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Hilal'in Haçı yenmesinin en büyük sembolünün Ayasofya olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Haç ile Hilal'in Kavgası Bitmez

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, katıldığı A Haber TV canlı yayın proğramında Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Osmanlı'nın Kızılelması'nın Haç'ı durdurmak ve Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) övgüsüne mazhar olmak olduğunu, Hilal'in Haçı yenmesinin en büyük sembolünün Ayasofya olduğunu ve Haç ile Hilal'in mücadelesinin kıyamete kadar devam edeceğini söyledi.

 

HİLAL'İN HAÇI YENMESİNİN EN BÜYÜK SEMBOLÜ AYASOFYA'DIR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Haç ile Hilal'in mücadelesi, 1400 yıldır devam ediyor. Hilal'in Haçı yenmesinin en büyük sembolü Ayasofya'dır. Dünyada Haçlılar da Müslümanlar da bunu böyle biliyor. Haçlı Seferleri, Ayasofya'yı aldıktan sonra durulmuştur. Avrupa'yı da frenlemişsiniz. Haçlıların, Haçlı Seferlerini durdurdunuz. Haç'ı mağlup ettiniz. Osmanlı'nın Kızılelması; Haç'ı durdurmak ve Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) övgüsüne mazhar olmaktır. Komutan, Ordu ve Millet olarak Osmanlı sonuç almıştır. Haçın en büyük sembolünü Hilal yenmiştir. Netice itibariyle, Hristiyanlar da Haçlı zihniyetinde olanlar da bu mantıkla bakıyor.'' dedi.

 

HAÇ İLE HİLAL'İN MÜCADELESİ BİTMEZ VE KIYAMETE KADAR DEVAM EDER

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Haçlı zihniyeti ile Hristiyanlar farklı bir şeydir. Haçlı zihniyetinde tahammülsüzlük var. Haçlılar, Müslümanlara tahammül edemezler. Bundan 20 yıl evvel, Bosna'da kendi kanından kendi canından kendi komşularından olan Bosnalıları kestiler. Kadın erkek ve çocukları bir camiye toplayıp yaktılar. Camiye gidenle meyhaneye gideni ayırt etmediler. Çünkü kimlik olarak hepsi Müslümandı. Haçlılar, Müslümanların dünyadaki varlıklarına tahammül edemezler. Onun için binlerce km yol katedip İslam coğrafyasında, İslam daha yeşermeden yeryüzünden silmeye çalıştılar. bu dünya durdukça, dünya batana kadar devam edecektir. Haç ile Hilal'in mücadelesi ve kavgası bitmez. İnşallah Hilal, Haç'a galebe gelecektir.'' dedi.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Hilal ve Haç kavgası, Kıyamete kadar, Ayasofya, Ayasofya Camii, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı