KKTC'yi Ziyaret Eden MHP'li Sözlü'den Kapalı Maraş Hamlesi
Haber Detayı
15 Kasım 2020 - Pazar 11:06 Bu haber 3791 kez okundu
 
KKTC'yi Ziyaret Eden MHP'li Sözlü'den Kapalı Maraş Hamlesi
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin ziyareti öncesinde Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
KKTC'yi Ziyaret Eden MHP'li Sözlü'den Kapalı Maraş Hamlesi

KKTC'nin kuruluşunun 37. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kapalı Maraş'ı ziyareti öncesinde KKTC'ye giderek hazırlıkları yerinde inceleyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye ve Türk Milletinin hamlelerini hazmedemeyenlerin rahatsız olacağı Kapalı Maraş ziyaretinin Uluslararası siyasette bir dönüm noktası olacağını söyledi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'NÜN KKTC ZİYARETLERİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kapalı Maraş'ı ziyareti öncesinde hazırlıkları yerinde incelemek ve Kapalı Maraş'ın yeniden açılması sevincine ortak olmak için KKTC'ye giden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, KKTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan vekili Ersan Saner ve KKTC Meclis Başkan vekili Zorlu Töre'yi, Kıbrıs/Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü ve Eşi Zeynep Sözlü ile birlikte ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı tebrik etti. Kapalı Maraş'ta düzenlenecek piknik proğramı hazırlıklarını yerinde inceleyen MHP'li Sözlü, KKTC ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ KAPALI MARAŞ BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Kapalı Maraş piknik proğramı hazırlıklarını yerinde inceleyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan canlı yaptığı açıklamada, ''Şu anda Kapalı Maraş'tayız. Magosa'da Kıbrıs Türk halkı da buraları merak ediyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyler gelecekler ve burada piknik yapacaklar. Buralar zincarlık olmuş. Evin tavanı üzerinde bitkiler otlar üzerine doğru girmiş durumda. Burada bitkiler yaşıyor. Tabiat Cenab-ı Allah'ın verdiği güçle inadına yaşıyor ve ayakta yemyeşil. Burada oteller var. Yarım kalmış inşaatlar. Bundan sonra Kapalı Maraş açılacak. Paşaköy Belediye Başkanımız sevinç içerisinde, eşim Zeynep Sözlü ve beraberimizdeki arkadaşlar mutlu ve ben de mutluyum.'' dedi.

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN KAPALI MARAŞ ZİYARETİNDEN RAHATSIZ OLACAKLAR

 

Uzun yıllar kapalı kalan Kapalı Maraş'ın açılmasının Uluslararası siyasi arenadaki yansımalarını değerlendiren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Yarın burada Uluslararası siyasette dönüm noktası olacak bir ziyaret gerçekleşecek. Tabiki birileri de rahatsız olacak. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli Kapalı Maraş'a geldi birilerini tahrik etti diyecekler. Ama Kıbrıs Türk halkı memnun. Herkes çocuklarını alıp Maraş bölgesini ziyaret ediyor. Ana yollarda ve her yerde temizlik yapılarak proğram için hazırlanılıyor. Burada hummalı bir çalışma var. Hayırlı uğurlu olsun. Ne demiştik? Kıbrıs Türk'tür Türk Kalacak.'' dedi.

 

 

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hüseyin Sözlü, KKTC Kapalı Maraş, Erdoğan, Devlet Bahçeli, Zeynep Sözlü
Yorumlar
Haber Yazılımı