Sarıçam İlçesi'ne Gıda Organize Bölgesi Müjdesi
Haber Detayı
15 Kasım 2020 - Pazar 13:39 Bu haber 3997 kez okundu
 
Sarıçam İlçesi'ne Gıda Organize Bölgesi Müjdesi
Adana Valisi Süleyman Elban, Sarıçam İlçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi ve bazı sanayi sitelerine ziyaretlerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Sarıçam İlçesi'ne Gıda Organize Bölgesi Müjdesi

Adana Valisi Süleyman Elban, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte, Sarıçam ilçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi,  Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Sitesi alanları ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundu.

 

ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKILAR SAĞLAYACAK YATIRIMLARIN HIZLA TAMAMLANMASINI İSTİYORUZ 

 

İncelemelerde bulunduğu alanlarda yapılacak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Adana Valisi Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, ''Adana, geçmişten günümüze sanayi konusunda adından sıkça söz ettiren bir ilimizdir. Özellikle son yıllarda kentimizin sanayi potansiyelini daha da geliştirecek atılımlar gerçekleştirildi. Gerek Ceyhan’da gerek Karataş’ta gerekse ilimizin muhtelif yerlerinde yapılan sanayi yatırımlarının yanı sıra Sarıçam’da kuracağımız organize sanayi bölgeleri ve küçük sanayi siteleriyle hem ilimiz ve ülkemiz ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz. Kentin üretim ve istihdam kapasitesine önemli katkılar sağlayacak bu yatırımları bir an evvel tamamlama gayreti içerisindeyiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi Süleyman Elban, Sarıçam Belediyesi, Bilal Uludağ, Ragıp Bekaroğlu, gıda Organize Bölgesi, Sarıçam İlçesi, yeni yatırım, kalkınma, istihdam
Yorumlar
Haber Yazılımı