MHP'li Başkan Yılmaz Yerli ve Milli Ürün Ekimine Başladı
Haber Detayı
14 Kasım 2020 - Cumartesi 19:31 Bu haber 3898 kez okundu
 
MHP'li Başkan Yılmaz Yerli ve Milli Ürün Ekimine Başladı
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye arazisine Yerli ve Milli arpa ve buğday ekimine başladıklarını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Yılmaz Yerli ve Milli Ürün Ekimine Başladı

Silivri Belediyesi'ne ait arazilere ekim yaparak elde edilen ürünleri halka paylaştırmasıyla tanınan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 1.500 dönüm Belediye arazisinde Yerli ve Milli arpa ile 3 çeşit buğdayı Silivri için ektiklerini söyledi. 

 

BELEDİYE ARAZİSİNDE YERLİ VE MİLLİ ARPA VE BUĞDAY EKİLDİ

 

Geçen yıl üretilen Sertifikalı Yerli Arpa Tohumlarını ve çıkan samanı, çiftçilere ve hayvancılara ücretsiz dağıtan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye arazisine Yerli ve Milli arpa ve buğday ekimi yapılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belediyemize ait 650 dönüm arazide arpa ekimini ve 100 dönüm arazide Makarnalık Buğday ekimi için yer hazırlığını tamamladık. 750 dönüm arazide daha arpa ekimine başladık. Toplam 1.500 dönüm arazide yerli ve milli arpa ile 3 çeşit buğdayı Silivri’miz için üretiyoruz. Silivri için üretmeye Türkiye için geliştirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Silivri Belediye Başkanı, Volkan Yılmaz, yerli ve milli, arpa ve buğday, belediye arazisine ürün ekimi, üretken belediyecilik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı