Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Ülkücülük Dersi
Haber Detayı
09 Kasım 2021 - Salı 09:07 Bu haber 2849 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Ülkücülük Dersi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Meral Akşener ve yoldaşlarına resmen Ülkücülük dersi verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocaklarından Akşener'e Ülkücülük Dersi

Ülkücü olduğunu iddia eden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e küfretmesinden sonra, her zaman ilgilendiği gibi Şehit ailesinin evine ziyarette bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Ülkücünün görevinin Şehit ailesine küfretmek değil, Şehidin tüm emanetlerine sahip çıkmak olduğunu belirterek, Meral Akşener ve yoldaşlarına resmen Ülkücülük dersi verdi.

 

BAŞKAN KORKUT, AKŞENER'E KÜFÜRBAZ MİLLETVEKİLİNİ YANINDAN AYIRMAMASINI TAVSİYE ETMİŞTİ

 

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, PKK saldırısında Şehit olan İsa Gümren’in ağabeyi Tahir Gümren'e ilk küfrettiğinde, herkes Lütfü Türkkan'ın İyi Parti'den atılmasını isterken, Meral Akşener'e küfürbaz Milletvekilini yanından hiç ayırmaması tavsiyesinde bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, bu farklı talebinin nedenini, ''Bu yaptıklarınızın bedelini aziz Türk Milleti’nden misliyle alacaksınız İP'çi başı Meral! Bugün Bingöl'de yarın başka bir şehirde Büyük Türk Milleti’nin size öfkesiyle karşılaşacaksınız. Sana tavsiyem sağ kolun olan Lütfü Türkkan’ı sakın ola yanından ayırma! Terörist Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yaparken yanında mutlaka Lütfü Türkkan küfürbazını da götürmelisin. O küfürbazı yanından ayırma ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde huzur bulamayacağını gör.'' sözleriyle açıklamıştı. 

 

BAŞKAN KORKUT'TAN HAKARETE MARUZ KALAN ŞEHİT AİLESİNE DESTEK ZİYARETİ

 

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın küfrederek hedef aldığı Şehit ailesinin evini, İl Ocak yönetimi, Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı ve Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz ile birlikte ziyaret ederek destek olan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''İpçibaşı Heval Meral’in sağ kolu Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehidimiz İsa Gümren'in ağabeyi Tahir Gümren'e küfrederek içindeki pisliği dışavurması sonucunda Şehidimizin ağabeyi Ahmet Gümren'i Adana/Kozan’da yaşadığı evde ziyaret ettik. Yolbaşçımız, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın selamlarını ileterek her daim cennet vatanımız için şehadet şerbeti içmiş Aziz Şehitlerimizin ve bizlere emanetlerinin yanında olduğumuzu belirttik.'' dedi.

 

ÜLKÜCÜNÜN GÖREVİ ŞEHİT AİLESİNE KÜFRETMEK DEĞİL, ŞEHİDİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR

 

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Grup Başkanvekili görevini yürütürken Şehit ailesine küfretmesine tepkisini göstermek ve Ülkücü olduklarını iddia eden İyi Parti'lilere Ülkücü duruşun nasıl olduğunu öğretmek için, hakarete maruz kalan Ülkücü Şehidin Adana'nın Kozan İlçesinde bulunan ağabeyinin evine destek ziyareti yapan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''MHP'nin Türk Milletinin ve Devletinin bekası için yarım asırdır verdiği mücadeleyi, kendilerince beğenmeyen Meral Akşener ve arkadaşları, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 'Ülkücülük MHP'de olur' düsturunu hiçe sayarak, sözde daha iyi Ülkücü olmak adına MHP'ye ihanet ederek İyi Parti'yi kurmuşlardı. Kurulduğu günden bu yana HDP'yi meşrulaştırma gayreti güden Meral Akşener, esnaf görünümlü provokatörün Kürdistan lafına bile ses çıkaramamıştı. Gelinen noktada siyasi olarak sağ kollarından bir Milletvekili, Şehidimizin bacısına küfretme gafletine düştü. Hani siz daha İYİ Ülkücüydünüz? Hani siz daha İYİ Milliyetçiydiniz? Ülkücünün görevi Şehit ailesine küfretmek değil, Şehidin tüm emanetlerine sahip çıkmaktır.'' dedi.

 
Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, muhalifler, Ülkücülük dersi, Şehit
Yorumlar
Haber Yazılımı