İçişleri Bakanı Soylu'dan Anlamlı Bayramlaşma
Haber Detayı
31 Temmuz 2020 - Cuma 10:16 Bu haber 8307 kez okundu
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan Anlamlı Bayramlaşma
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayram namazını Şırnak'ın Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde nöbet tutan Mehmetçik ile birlikte kıldı.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanı Soylu'dan Anlamlı Bayramlaşma

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayram namazını Şırnak'ın Sefine Bölgesinde bulunan Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde nöbet tutan kahraman Mehmetçik ile birlikte kılarak, Bayram namazından sonra Mehmetçik ile birlikte kahvaltı yaptı ve Askerlerin aileleriyle bayramlaştı.

 

BAKAN SOYLU'DAN ANLAMLI BAYRAMLAŞMA

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, ''Kurban Bayramı'nın bereketi ve Sefine Bölgesi'nin manevi iklimiyle Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde, kahramanlarımızla bayramlaşıyoruz. Nöbet tutan kahramanımızın ailesiyle bayramlaştık. Kahramanlarımızla Kurban Bayramı kahvaltısı yaptık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Nuh Peygamber Üs Bölgesi'ndeki kahramanlarımızın ve Şırnak halkının Kurban Bayramı'nı tebrik etti.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, Kurban Bayram namazı, Mehmetçik ile Namaz, Mehmetçik ile kahvaltı, Mehmetçik ile Bayramlaşma
Yorumlar
Haber Yazılımı