Bahçeli'ye Hakaret Eden İsrafil Kumbasar'a Meydan Dayağı
Haber Detayı
25 Mart 2020 - Çarşamba 10:45 Bu haber 3578 kez okundu
 
Bahçeli'ye Hakaret Eden İsrafil Kumbasar'a Meydan Dayağı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sosyal medyadan hakaret eden İsrafil Kumbasar’a meydan dayağı.
MHP Haberi
Bahçeli'ye Hakaret Eden İsrafil Kumbasar'a Meydan Dayağı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sosyal medyadan hedef alarak,   ''Şu Devlet Bahçeli'ye Corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu yahu? MHP'nin başındaki virüs benim için Corona'dan daha çok tehlikelidir. Devlet Bahçeli benim can düşmanımdır Resmini profiline koyanlar istek göndermesin'' sözleriyle hakaret eden İsrafil Kumbasar'a tepki gösteren bir grup Ülkücü, İsrafil Kumbasar'ı ilk gördükleri yerde meydan dayağı çekerek hesap sordu.

 

KİM BU YAKIŞIKLI?

 

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İsrafil Kumbasar'ın bir grup Ülkücü tarafından meydan dayağı çekildikten sonraki fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak, '' Bu yakışıklı(!)kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar.'' dedi.

 

ERKAN AKÇAY'DAN NEVŞİN MENGÜ'YE CEVAP

 

Gazeteci Nevşin Mengü, MHP'li Erkan Akçay'ın açıklamasını paylaşarak, ''Paylaşımı yapan bir milletvekili! Diyecek söz bulamıyorum'' dedi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Gazeteci Nevşin Mengü'ye verdiği cevapta, ''Tabii ki söz bulamazsınız, liderimize ve partimize yönelik bunca çirkef saldırılara bugüne kadar bir karşı sözünüzü duymadık. Yoksa bu adi mahluk sizin iç sesiniz midir?'' dedi.

 

ERKAN AKÇAY'DAN MUSTAFA YENEROĞLU'NA CEVAP

 

Ak Parti'den ayrıldıktan sonra Ali Babacan'ın Deva Partisi'ne geçen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, MHP'li Erkan Akçay'ın açıklamasını eleştirerek, ''Hukuk devleti adına her haliyle topluma örnek olması gereken konumda olan bir milletvekili çıkıp açıkça işlenmiş bir suçu övüp insanları adeta illegaliteye davet edebiliyorsa, hukuk devletine nasıl güven sağlayacağız? Tüm parlamenterlerin derin düşünmesi gereken bir durum.'' dedi. 

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Deva Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na cevap vererek, ''Sayın Yeneroğlu, İfadelerinizin samimiyet ve tutarlılık içermesi için, liderimizin ve bizim bugüne kadar uğradığımız iğrenç saldırılara tepki göstermiş olmanız gerekirdi. Sözleriniz tutarsız ve samimiyetsiz. Reddediyorum ve kınıyorum. Kimlerle hizalandığınız çok açık.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bahçeli'ye, Hakaret, Eden, İsrafil, Kumbasar'a, Meydan, Dayağı,
Yorumlar
Haber Yazılımı