MHP'li Erbaş: Halkın Eve Kapandığı Dönemde Elektrik Kesilmez
Haber Detayı
24 Mart 2020 - Salı 15:18 Bu haber 2249 kez okundu
 
MHP'li Erbaş: Halkın Eve Kapandığı Dönemde Elektrik Kesilmez
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, insanların eve kapandığı bir dönemde elektrik kesintisi yapılmasına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Erbaş: Halkın Eve Kapandığı Dönemde Elektrik Kesilmez

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, coronavirüs tedbirleri kapsamında salgının önlenebilmesi için insanların eve kapandığını hatırlatarak, soğuk kış günlerinde salgın dolayısıyla insanların eve kapanmasını isterken elektrik kesintisinden dolayı çocukların hastalanmasının hesabını kimsenin veremeyeceğini söyledi.

 

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE BİR SON VERİLMELİDİR

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, ''Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde coronavirüs salgınından dolayı olağanüstü günlerden geçiyor. Devletimiz bu zorlu günlerde halkımızın sağlığı için seferber olup, evden muhakkak dışarıya çıkmayın derken, bu kış gününde enerji kesmek hangi akıl ürünüdür. Kış mevsiminde elektrik kesilmesi hastalığa davetiye çıkarmaktır. Enerji kesintisinden dolayı bir çok ev ısınma problemi yaşadı. Çocuklarımız hasta olursa bunun hesabını kimse veremez. Bunu planlayanlar hiç mi bunu düşünmediler. Bir kişinin evinde soğukta hasta olmasının telafisi yoktur. Enerji kesintileri en az 15 gün durdurulmalıdır. Enerji illa kesilecekse 3 saati geçmesi gerekir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Erbaş:, Halkın, Eve, Kapandığı, Dönemde, Elektrik, Kesilmez, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı