MHP'li Yönter'den MHP'yi Hedef Alan İsrafil Kumbasar'a Tepki
Haber Detayı
24 Mart 2020 - Salı 13:49 Bu haber 3233 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den MHP'yi Hedef Alan İsrafil Kumbasar'a Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Bahçeli'ye hakaret eden İsrafil Kumbasar'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den MHP'yi Hedef Alan İsrafil Kumbasar'a Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye coronavirüs bulaşmasını isteyen İsrafil Kumbasar'a tepki gösterdi. Bu tepkiye cevap veren İsrafil Kumbasar, Yönter üzerinden MHP'ye fitne sokmaya çalıştı. Yönter, ikinci kez İsrafil Kumbasar'a tepki göstererek, ''ahlaksız ithamları ayağımızın altında kirli paspastır.'' dedi.

 

İSRAFİL KUMBASAR'IN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE DÜŞMANLIĞI

 

İsrafil Kumbasar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şu Devlet Bahçeli'ye Corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu yahu? MHP'nin başındaki virüs benim için Corona'dan daha çok tehlikelidir. Devlet Bahçeli benim can düşmanımdır Resmini profiline koyanlar istek göndermesin'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'İN İSRAFİL KUMBASAR'A CEVABI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İsrafil Kumbasar'a sosyal medyadan cevap vererek, ''Şerefsiz desem şerefsiz alınır! Alçak desem çukurdakiler şaşırır! Namuzsuz desem onlar darılır! Dilerim bir musibetle vuslatın tez zamanda gerçekleşir kuma basan necaset kumbaracı.'' dedi.

 

İSRAFİL KUMBASAR İKİNCİ KEZ MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

İsrafil Kumbasar, kendisine tepki gösteren MHP'li Yönter'i hedef alarak, ''Bu eleman el altından kendisini Dr. Devlet Bahçeli'nin halefi olarak gösteriyor. Sõzde MHP genel başkanı olacak ya. Aklınca bir yerlere mesaj veriyor. Akıllısı buysa geri kalanları artık siz düşünün.'' dedi.

 

MHP'Lİ YÖNTER'İN İSRAFİL KUMBASAR'A İKİNCİ CEVABI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İsrafil Kumbasar'ın MHP'ye fitne sokmaya çalışmasına cevap vererek, ''İsrafil Kumbasar isimli insanlık defosunun önce Liderime, ardından da şahsıma yönelik alçak iftiraları, asılsız isnatları, ahlaksız ithamları ayağımızın altında kirli paspastır. Surunu kim üfler bilemem, ama elbet belasını da cezasını da bir gün bulur! Esfele Safilin Kumbaracı!'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Yönter'den, MHP'yi, Hedef, Alan, İsrafil, Kumbasar'a, Tepki, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı