Toroslar Belediyesi Fırsatçılara Geçit Vermedi
Haber Detayı
16 Mart 2020 - Pazartesi 14:02 Bu haber 4022 kez okundu
 
Toroslar Belediyesi Fırsatçılara Geçit Vermedi
EKONOMİ Haberi
Toroslar Belediyesi Fırsatçılara Geçit Vermedi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, coronavirüs salgınından dolayı temizlik ve gıda ürünlerinde fiyat artışı yapanlara göz açtırmadı.

 

Toroslar Belediyesi, coronavirüs (COVID-19) hastalığının Türkiye'de de görülmesinin ardından özellikle dezenfektan, temizlik ve kuru bakliyat ürünlerinde fahiş fiyat artışı yaşanmaması için işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

 

FAZLA FİYAT ARTIŞI YAPAN ÜÇ FİRMAYA YASAL İŞLEM YAPILDI

 

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen denetimlerde; kolonya, maske, hijyen ve gıda ürünlerinde fazla fiyat artışı yapan 3 iş yerine yasal işleme tabi olmak üzere tutanak tutuldu. Ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyatlarında karşılaştırma yapan ekipler, fahiş fiyat uygulamalarının cezaları hakkında da esnafı bilgilendirdi.

 

KRİZ FIRSATÇILIĞI YAPANLARI BELEDİYEYE İHBAR EDİNİZ

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, coronovirüs fırsatçılığını önlemek amacıyla yapılan denetimler hakkında yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için tüm denetimleri eksiksiz olarak gerçekleştiriyoruz. Fazla fiyat uygulaması yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere göz açtırmayacağız. Vatandaşlarımızdan, piyasa değerinin üstünde satış yapanları belediyeye bildirmelerini rica ediyoruz. Salgın hastalıkları fırsat görerek bunu kullanmak isteyenlere karşı vatandaşlarımızın her türlü ihbarını değerlendireceğiz. Denetimlerimiz aralıksız devam edecektir." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Toroslar, Belediyesi, Fırsatçılara, Geçit, Vermedi, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı