Adana'da Kaymakamlar İle Coronavirüs Toplantısı
Haber Detayı
16 Mart 2020 - Pazartesi 12:28 Bu haber 2727 kez okundu
 
Adana'da Kaymakamlar İle Coronavirüs Toplantısı
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'da Kaymakamlar İle Coronavirüs Toplantısı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İlçelerde yürütülen Coronavirüs tedbirleri konusunda Kaymakamlar ile değerlendirme toplantısı yaptı.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yeni Coronavirüs Hastalığı Farkındalık İletişim Çalışmaları başlığında, Adana ve İlçelerinin mülki idare amirlerinin katılımıyla gerçekleştirdiği, coronavirüs salgınına karşı alınacak tedbirleri değerlendirme toplantısının ardından sadece İlçe Kaymakamlarının katıldığı ayrı bir toplantı yaptı. 

 

KAYMAKAMLAR İLÇELERDEKİ CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ilçelerde yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler ile gerçekleştirilen tüm kamu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı. Toplantıda ayrıca virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığının uyarıları ve önerilerinin takip edilerek uygulanmasının önem taşıdığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, ilgili kurumlar ve birimler tarafından gerekli tüm tedbirin alınarak konunun ciddiyetle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana'da, Kaymakamlar, İle, Coronavirüs, Toplantısı, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı