Ülkü Ocakları Coronavirüse Karşı Savaş Açtı
Haber Detayı
16 Mart 2020 - Pazartesi 11:34 Bu haber 2871 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Coronavirüse Karşı Savaş Açtı
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Coronavirüse Karşı Savaş Açtı

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanlığı, coronavirüse karşı mücadele kapsamında vatandaşlara kolanya ikramına başladı.

 

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanlığı, Çin'de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşı mücadele etme kararı alarak, halkın kalabalık olduğu yerlerde vatandaşlara kolanya ikram etti. Demokrasi Parkı'nda başlatılan etkinlikte vatandaşlara kolanya ikram edilirken coronavirüse karşı mücadelede konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

 

CORONAVİRÜS SALGIN HASTALIKLARIN EN RİSKLİSİDİR

 

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Taha Şahin, coronavirüse karşı mücadele kapsamında başlattıkları etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, ''Dünyamız tarih boyunca çeşitli salgınlarla, hastalıklarla yüzleşmek zorunda kalmıştır. Maalesef son dönemde karşımıza çıkan coronavirüsü bunların en risklilerinden birisi olarak görülmektedir. Her ne kadar başlangıçta hastalık Asya menşeli bir sürece sahip olsa da, sonrasında hemen hemen bütün dünyaya yayılmış ve pandemi ilan edilmiştir. Şüphesiz bu süreçte, devletimizin almış olduğu önlemler ve atmış olduğu adımlar ülkemiz adına riskin minimum seviyede kalması için önleyici bir yapı arz etmiştir. Sağlık Bakanlığımızın bu konudaki hassasiyeti bütün vatandaşlarımızın malumudur." dedi.

 

CORONAVİRÜSE KARŞI DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

 

Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Taha Şahin, ''Coronavirüse karşı mücadelede dikkat edilmesi gereken konular hakkında halkımıza uyarılarda bulunuyoruz. Birincisi, hiçbir surette hijyen konusunu elden bırakmamak lazımdır ve bu konudaki hassasiyetimizin azami seviyede olması gerekmektedir. İkincisi, ilgili Bakanlıklarımızın yapmış oldukları açıklamalar takip edilmeli ve verilen tavsiyelere hususen uyulmalıdır. Üçüncü olarak, gerek sosyal medya mecralarından gerekse de diğer basın araçlarından yapılan yalan haberlere veya provokasyonlara prim verilmemeli, sürece aklıselimle yaklaşılmalıdır. Ülkemiz birçok sıkıntılı süreci geride bıraktığı gibi, Allah'ın izni ile en az hasarla bu süreci de geride bırakacaktır. Dileğimiz devletimizin ve her bir vatandaşımızın sağlıkla bu süreci atlatmasıdır." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları, Coronavirüse, Karşı, Savaş, Açtı, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı