MHP'li Enginyurt: Halkımız Korkudan Maskeli Süvari Oldu
Haber Detayı
15 Mart 2020 - Pazar 20:43 Bu haber 2195 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Halkımız Korkudan Maskeli Süvari Oldu
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Halkımız Korkudan Maskeli Süvari Oldu

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, halkın coronavirüs korkusundan maskeli süvariye döndüğünü söyledi. 

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Coronavirüs bulaşanların maske takması gerektiğini yetkililerin söylemesine rağmen hastalığa yakalanmayanların da maske takmasına gönderme yaparak, halkın korkudan maskeli süvariye döndüğünü, korkmanın Türk Milletine yakışmadığını ve titreyip kendimize dönmemiz gerektiğini söyledi.

 

KORKUDAN MASKELİ SÜVARİ OLDUK. EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Coronavirüsü, korunma ile bulaşması mümkün görünmüyor. Buna rağmen bu panik niye? Maskenin korumadığını yetkililer bağıra bağıra anlatıyor, maskeyi virüs bulaşan takmalı diyorlar. Korkudan maskeli süvari olduk. Coronavirüs değil de, korku öldürecek. Ey Türk Titre ve Kendine Dön. Korkmak bize yakışmaz. Koruma tedbirleri belli, ona uyalım. Temizliğe ve hijyene dikkat edelim.'' dedi.

 

İNSANLAR CORONAVİRÜS KORKUSUNDAN EVDEN ÇIKMIYOR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Sigaradan dolayı, dünyada her yıl 7 milyon insan ölürken sigarayı bırakmayanlar! Maske takarak virüsden korunmak için evden çıkmıyorlar, otobüse binmiyorlar. Can tatlıymış diyorsan, Yeşilay'ın tavsiyelerini dinle sigarayı bırak.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt:, Halkımız, Korkudan, Maskeli, Süvari, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı