MHP Adana İl Teşkilatı İlçe Kongresi Tarihlerini Açıkladı
Haber Detayı
29 Temmuz 2020 - Çarşamba 14:54 Bu haber 4634 kez okundu
 
MHP Adana İl Teşkilatı İlçe Kongresi Tarihlerini Açıkladı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Kongrelerinin tarihlerini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Teşkilatı İlçe Kongresi Tarihlerini Açıkladı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İlçe Kongrelerinin tarihlerini duyurduğu açıklamasında, hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp yerelde daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

 

ÜLKÜCÜ HAREKET 2023 HEDEFİNDEN SAPMADAN YOLUNA DEVAM EDECEK

 

MHP Adana Teşkilatlarında, 22 Ağustos 2020 tarihinde başlayıp 5 Eylül 2020 tarihinde tamamlanacak olan İlçe Kongreleri süreciyle ilgili açıklama yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşayan ve yaşatarak gönüllerde taht kuran Ülkücü-Milliyetçi Hareket; ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik; kazanan Türkiye olacak’ ülkü ve inancıyla kenetlenmiş, ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ vizyonundan sapmadan yoluna devam etmektedir.'' dedi.

 

İLÇE KONGRELERİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇIKACAĞIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Adanamızda kongrelerimizi tüm teşkilatlarımızla bu şuur ve ilkelerle düzenleyeceğiz. Kıymetli mensuplarımızla ve değerli hemşehrilerimizle heyecanımızı, coşkumuzu paylaşacağımız kongrelerden yine birlik ve beraberlik içinde çıkıp yerelde daha etkin, daha güçlü, daha vizyonel bir süreci hep birlikte inşa edeceğiz. Ve elbette Kutlu Kurultay yolunda gururla 'Liderimiz Devlet, sevdamız Türkiye' diyoruz." dedi.

 

MHP ADANA TEŞKİLATLARINDA İLÇE KONGRESİ TARİHLERİ

 

22 AĞUSTOS 2020

 

Seyhan, Yüreğir ve Kozan İlçeleri

 

23 AĞUSTOS 2020

 

Sarıçam, Çukurova ve Ceyhan İlçeleri

 

27 AĞUSTOS 2020

 

Saimbeyli İlçesi

 

4 EYLÜL 2020

 

Aladağ, Karaisalı, Feke ve Pozantı İlçeleri 

 

5 EYLÜL 2020

 

Karataş, Yumurtalık, İmamoğlu ve Tufanbeyli ilçeleri
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, İlçe kongreleri, MHP İlçe Kongreleri, MHP Adana İlçe kongreleri, Adana İlçe kongre tarihleri, Adana Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı