MHP'li Ersoy'dan Anketlere Yönelik Türk Milletine Çağrı
Haber Detayı
22 Kasım 2021 - Pazartesi 09:41 Bu haber 2608 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Anketlere Yönelik Türk Milletine Çağrı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP'nin oylarını sürekli olarak düşük gösteren anketçilere ve siyasetçilere karşı Türk Milletini uyanık olmaya davet etti.
- Haberi
MHP'li Ersoy'dan Anketlere Yönelik Türk Milletine Çağrı

MHP'nin oylarını sürekli olarak düşük gösteren anketçilerin her seçim döneminde yanıldığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Türk Milletini anket sonuçları üzerinden algı oluşturmaya çalışan toplum mühendislerine karşı uyanık olmaya davet etti.

 

ANKET SONUÇLARI ÜZERİNDEN MANİPÜLASYON YAPANLARLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK

 

Anket sonuçlarını manipüle eden firmalar ve siyasetçilerle mücadele etmeye devam edeceklerini belirten MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kamuoyu araştırma firmalarından yorum tarafsızlığı beklenmeyebilir ancak araştırma sonuçlarını tarafsız ve manüplasyona malzeme etmeden paylaşma sorumlulukları yüksek şahsiyetlerin seviyesidir, bu seviyeyi gösterip göstermemek ise ahlâk seviyesinin göstergesidir. Bir tarafdan denetimsiz sosyal medya dezenformasyonlarıyla diğer bir taraftanda da sözüm ona siyasi parti temsilcilerinin her mecrada siyaset adı altında yaptıkları 'gerçek dezenformasyonla' mücadelemiz, milli ferasetle birlikte adım adım ve kesintisiz sürmektedir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ, TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ YAPAN İSTİSMARCILARIN OYUNLARINA DİKKAT ETMELİDİR

 

MHP'nin oylarını sürekli olarak düşük gösteren anketçilerin her seçim döneminde yanıldığına dikkat çekerek, Türk Milletini anket sonuçları üzerinden algı oluşturmaya çalışan toplum mühendislerine karşı uyanık olmaya davet eden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ''Türk Siyaseti ve Milletimiz 'anket illüzyonu’na' düşürülemeyecek kadar köklü ve deneyimlidir bunun örneği MHP özelinde her seçim döneminde görülmüştür. Siyasi rekabeti anket sonuçlarına indirgeyerek, milletin gündelik sorunlarını araçsallaştırıp, istismar ederek gayri milli bir toplum mühendisliği mekanizmasına dönüştürmek isteyenlere Büyük Türk Milletini takip etmelerini tavsiye ederiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, MHP, oyları, düşük gösteren, anketçiler, siyasetçiler karşı, uyanık olmaya, davet etti, Türk Milleti, siyasi anket, algı
Yorumlar
Haber Yazılımı