Bahçeli'den Sakarya'da Yaşanan Trafik Kazası Açıklaması
Haber Detayı
28 Aralık 2023 - Perşembe 15:13 Bu haber 2298 kez okundu
 
Bahçeli'den Sakarya'da Yaşanan Trafik Kazası Açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasına yönelik açıklamalarda bulundu.
- Haberi
Bahçeli'den Sakarya'da Yaşanan Trafik Kazası Açıklaması

Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nun Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasına yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar diledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

 

Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nun Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasına yönelik açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün sabahın erken saatlerinde, Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nun Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybederken, 8’i ağır 59 vatandaşımız da yaralanmıştır. 2023 yılını uğurlamaya hazırlandığımız son günlerde yaşanan söz konusu trafik kazası şahsımı ve milletimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Elim trafik kazasında ebediyete irtihal eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan kazazede vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Allah her türlü kaza, bela ve afetten milletimizi esirgesin inşallah.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Devlet Bahçeli, Sakarya, Kuzey Marmara Otoyolu, trafik kazası
Yorumlar
Haber Yazılımı