MHP'li Yaşar Yıldırım Sıkıntıların Esas Kaynağını Açıkladı
Haber Detayı
21 Kasım 2021 - Pazar 11:13 Bu haber 2404 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Yıldırım Sıkıntıların Esas Kaynağını Açıkladı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye'deki ekonomik sıkıntıların esas kaynağının Haçlı zihniyetinin düzenlediği ekonomik saldırılar olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Yıldırım Sıkıntıların Esas Kaynağını Açıkladı

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Amasya'da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, vatandaşlarla buluşma proğramlarında yaptığı açıklamalarda, tüm dünyayı etkileyen salgın şartları Türkiye'yi de kötü etkilerken, Türkiye'deki ekonomik sıkıntıların esas kaynağının Haçlı zihniyetinin düzenlediği ekonomik saldırılar olduğunu söyledi.  

 

YAŞAR YILDIRIM'IN MHP HEYETİ İLE BİRLİKTE KATILDIĞI PROĞRAMLAR

 

MHP'nin Türkiye genelinde düzenlediği Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Amasya'da bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP MYK üyeleri Ahmet Kürşat Azkur ve Necmi Yıldırım, MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, MHP Amasya İl Başkanı Şuayip Ak, Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Akpınar, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve çok sayıda partililerin katılımlarıyla gerçekleştirilen proğramlarda vatandaşlarla buluştu.

 

MHP Amasya İl Başkanlığı ve Amasya Belediye Başkanlığı'na ziyaret, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret, Türk Sağlık-sen Amasya Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu'na katılım, Şehit ailelerinin evlerine ziyaret, üye kayıt standlarına ziyaret proğramlarından sonra beraberindeki MHP Heyeti ile birlikte Amasya'daki tüm esnafları tek tek ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, vatandaşlarla buluşma proğramlarında önemli açıklamalarda bulundu.

 

TÜRKİYE'DE YAŞANAN SIKINTININ KAYNAĞI HAÇLILARIN EKONOMİK SALDIRISIDIR

 

Tüm dünyayı etkileyen salgın şartları Türkiye'yi de kötü etkilerken, Türkiye'deki ekonomik sıkıntıların esas kaynağının Haçlı zihniyetinin düzenlediği ekonomik saldırılar olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Türkiye'de yaşanan sıkıntılar, kötü yönetimden kaynaklanan bir ekonomik kriz değil, salgından dolayı dünyada yaşanan ekonomik çöküntünün Türkiye'ye yansımasıdır. Parası olanların aşıyı kaptığı bir dünyada, milletlerin aşıyı bulamadığını ve milyarlarca insanın aşıya ulaşamadığını görüyoruz. Parası olmadığında pahalalı aşıyı alamıyorlar. Çok şükür, Türkiye'de aşı bolluğu var. Dünyada yaşanın krizi görmezden gelen Türkiye'deki bazı siyasetçiler, fırsatçılık yaparak, bu durumu art niyetli olarak değerlendirebiliyor. Türkiye'de dolar yükseliyor ama faiz de aşağıya iniyor. Bir yıl önce yüzde 25 olan faiz, bugün yüzde 15'e indi. Yani yatırımlar devam ederken, bir yandan da cari açık kapanıyor. Esasen, devletin ayakları üzerinde duran ekonomik siteminde bir sıkıntı yoktur. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen Haçlı zihniyeti, dünyadaki ekonomik sıkıntıları ve çökmeleri fırsat bilerek, ülkemize ekonomik saldırılar düzenliyor. Haçlı sisteminin Türkiye'ye özel olarak yaptığı ekonomik saldırılar neticesinde dolarda dalgalanma yaşanıyor.'' dedi.

 

KAOS ORTAMI OLUŞTURMAK İSTEYEN MUHALİFLERİN KURGULARI

 

Muhalefetin ekonomik sıkıntılar üzerinden vatandaşlara algı operasyonu düzenlediğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Dünyada yaşanan küresel ekonomik sıkıntıları görmezden gelen muhalefet, Türkiye'yedeki ekonomik sıkıntıları kullanmak istiyor. Özel olarak kurgulanan gezilerde açlık propagandası yapıyorlar. Özellikle tembihleyecekler esnafa girdiklerinde, dükkan kirasını ödeyemediğini, çocuğuna süt alamadığını haykıracaksınız diye. Kaos ortamını oluşturmak için herşeyi yapıyorlar. Başka ne yapıyorlar? Bingöl'de olduğu gibi, yanında getirdikleri Milletvekiline Şehit ailesine sövdürecekler. Herkes kendine yakışanı ve görevini yapıyor. Türkiye'de siyaset yapan partiler olarak, elbette görüş ayrılıklarımız var. Ancak, Türkiye’nin dünyadaki menfaatleri söz konusu olduğu zaman bütün siyasi partilerin aynı noktada olması gerekir. Bizim endişemizin kaynağı budur. Çok şükür, güvenli bir ülkede yaşıyoruz. Belki evimizde bugün yavan ekmek yeriz, yarın yağlı ekmek yeriz ama bizim ekmeğimizi almaya kimse cesaret edemez, kimsenin de gücü yetmez. Suriye'den gelenlerin içerisinde fakirler kadar zenginlerde var. Zanginlikleri olanlar dahi malını ve canını koruyamadığı için kaçma zorunda kaldı. İşte bu yüzden güvenli bir ülkede yaşadığımız için şükretmeliyiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Yaşar Yıldırım, Türkiye, ekonomik sıkıntılar, esas kaynağı, Amasya, saldırılar, döviz, dolar, Adım Adım 2023 İl İl Anadolu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı