MHP'li Feti Yıldız Solaklara ve Muhalefete Fena Çaktı
Haber Detayı
26 Kasım 2023 - Pazar 12:46 Bu haber 1267 kez okundu
 
MHP'li Feti Yıldız Solaklara ve Muhalefete Fena Çaktı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, esas kavganın Küreselciler ile Milli olanlar arasında olduğunu hala anlayamayan Solaklara fena çaktı.
- Haberi
MHP'li Feti Yıldız Solaklara ve Muhalefete Fena Çaktı

2023 seçimlerindeki esas kavganın Küreselciler ile Milli olanlar arasında olduğunu seçimlerde aldıkları hezimet sonrasında bile anlayamayan Solakların hala Sosyalistliğe sarılması ve Yerel Seçimlere hazırlanan muhalefet partilerinin oluşturduğu ortak hikaye hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN HALKIN MESAJINI ANLAYAMAYAN MUHALEFETE GÖNDERME

 

2023 seçimlerindeki esas kavganın Küreselciler ile Milli olanlar arasında olduğunu seçimlerde aldıkları hezimet sonrasında bile anlayamayan Solakların, Yerel Seçimlere yönelik Sosyalist edebiyatı yapmaya başlamasının manidarlığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''24 Haziran, 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerinde CHP’nin sağcılaşma taktiklerini, romantik sloganlarını aziz milletimiz tebessüm ederek izledi ve hak ettiği dersi verdi. Seçimlerin üzerinden altı ay geçti. Muhalefet, güçlendirilmiş parlementer sistem iddiasını bir kez olsun dile getiremedi. Asıl kavganın Küreselcilerle yerli-milli olanların mücadelesi olduğunu bilen aziz milletimiz altılıyı paramparça etti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 4 ay kaldı. CHP’de  bildiğimiz nevizade müdavimleri ile kantin solcuları içi boş, siyasi tarihin çöplüğüne çoktan atılmış sol- sosyalist edebiyatı yapmaya başladı. İzliyoruz…'' dedi. 

 

MUHALEFETİN ORTAK HİKAYESİ POLİSİYE FİLMLERİ ARATMIYOR

 

Yerel Seçimlere hazırlanan muhalefet partilerinin oluşturduğu ortak hikayeyi çok iyi özetleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ''Mahalli idareler seçimlerine doğru koşar adım giderken muhalefet ortak bir hikaye oluşturdu. Sırtından hançerleme, ihanet, taciz, rüşvet, zimmet… Cast direktöründen, Figüran kadrosuna kadar Beyoğlu Alkazar  Sinemasında seyrettiğimiz siyah beyaz polisiye filmleri aratmayacak kıvamda. 32 kısım tekmili birden.'' dedi. 

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Feti Yıldız, 2023 Seçimi, esas kavga, Solaklar, muhalefet, ortak hikaye
Yorumlar
Haber Yazılımı